Χαλκιδική: Επεισοδιακός έλεγχος του ΣΔΟΕ - Υπάλληλος καταστήματος προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος

Χαλκιδική: Επεισοδιακός έλεγχος του ΣΔΟΕ - Υπάλληλος καταστήματος προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος

Ενας 22χρονος υπάλληλος, ενεργώντας καθ΄ υπόδειξη 50χρονου ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, προκάλεσε φθορές

astynomia
Στη σύλληψη ενός 22χρονου υπαλλήλου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο όποιος κατηγορείται ότι... προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που μετέβη για οικονομικό έλεγχο στην επιχείρηση, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι εργαζόμενοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Μακεδονίας, έφτασαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Ολυμπιάδας προκειμένου να πραγματοποιήσουν σχετικό οικονομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 22χρονος υπάλληλος, ενεργώντας καθ΄ υπόδειξη 50χρονου ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, προκάλεσε φθορές στα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος του Υπουργείου Οικονομικών, που ήταν σταθμευμένο εντός χώρου στάθμευσης καταστήματος.

Οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και για την υπόθεση συνελήφθη ο 22χρονος εργαζόμενος, ενώ αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ο 50χρονος προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έρχεται μπόνους δύο μισθών σε 30.000 υπαλλήλους Δημοσίου και ΟΤΑ

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης