Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 35χρονος που απείλησε ότι θα σφάξει τη σύζυγό του

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για ενδοοικογενειακή απειλή  - Είχε καταδικαστεί ξανά για παρόμοιο αδίκημα

Στη φυλακή επιστρέφει ένας 35χρονος άντρας ο οποίος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του στη Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Δεδομένου ότι ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα καθώς είχε καταδικαστεί ξανά για παρόμοιο αδίκημα, το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει το σύνολο της ποινής του και να μην έχει δυνατότητα αναστολής με την έφεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν ο άντρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και μετέβη στην οικία της. «Μπήκε μέσα στο σπίτι και το έκανε άνω κάτω, γύρισα και το βρήκα σε άθλια κατάσταση. Όταν του ζήτησα να φύγει με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα με κάψει ζωντανή», κατέθεσε η γυναίκα.

Όπως είπε στους δικαστές, ο κατηγορούμενος βγήκε πριν από λίγο καιρό από τη φυλακή, ενώ όταν τον προειδοποίησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία εκείνος την απείλησε ότι θα τη σφάξει.

Στην απολογία του ο 35χρονος ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του και παρακάλεσε τους δικαστές να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.


Ειδήσεις σήμερα:


Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλο η τεχνολογία κι άλλο τα κινητά στα σχολεία

Το Εργατικό Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε τη λήξη της γενικής απεργίας - Παραμένουν στους δρόμους οι διαδηλωτές

Τρίκαλα: Στέγνωσαν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr