Μισθωμένο το πολυτελές αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι αστυνομικοί στην Αττική Οδό, βίντεο

Η καταδίωξη έγινε το βράδυ της Κυριακής από τη Ραφήνα έως το Μαρούσι – Ο οδηγός το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε πεζός

Μισθωμένο από μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα το Περιστέρι είναι το πολυτελές ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο χθες βράδυ καταδίωξαν οι Αστυνομικοί από την Ραφήνα μέχρι το Μαρούσι.

Μετά από μια τρελή πορεία που ακολούθησε το ύποπτο όχημα, σπάζοντας ακόμη και τις μπάρες στα διόδια της Αττικής Οδού και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, ο οδηγός του εγκλωβίστηκε στην οδό Πλαταιών, στο Μαρούσι, το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε πεζός.

Το protothema.gr παρουσιάζει ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την κατάληξη της κινηματογραφικής καταδίωξης στο Μαρούσι και ενώ το πολυτελές αμάξι έχει στρίψει προς τις εργατικές πολυκατοικίες.




Στο βίντεο ακούγονται οι σειρήνες από το περιπολικό που συμμετέχει στην καταδίωξη και στη συνέχεια ακολουθούν με μεγάλη ταχύτητα δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίες στρίβουν προς τον πεζόδρομο της Πλαταιών.

Στο σημείο φαίνεται να καταφθάνει και το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που οι Αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αμάξι επέβαιναν τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία διέφυγαν πεζή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο εσωτερικό ώστε να εξακριβώσουν αν είναι προϊόντα κλοπής.



Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλο η τεχνολογία κι άλλο τα κινητά στα σχολεία

Το Εργατικό Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε τη λήξη της γενικής απεργίας - Παραμένουν στους δρόμους οι διαδηλωτές

Τρίκαλα: Στέγνωσαν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr