Κερατσίνι: Θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από καλά ενημερωμένες πηγές, οι ερευνητές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες και να διαθέτουν στοιχεία ικανά να τους οδηγήσουν στα ίχνη τους

Το κουβάρι της υπόθεσης των δύο ανδρών που το πρωί του περασμένου Σαββάτου (31/8) πέταξαν ένα τσαντάκι με τέσσερις χειροβομβίδες και ένα περίστροφο ενώ τους καταδίωκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους δρόμους του Κερατσινίου προσπαθούν να ξεδιπλώσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από καλά ενημερωμένες πηγές, η σύλληψη τους θεωρείται θέμα χρόνου καθώς οι ερευνητές φέρονται να τους έχουν ταυτοποιήσει και να διαθέτουν στοιχεία ικανά να τους οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Παράλληλα οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα φέρονται να γνωρίζουν και τους πιθανούς παραλήπτες του πολεμικού υλικού έχοντας θέσει μάλιστα στο μικροσκόπιό τους και μία υπόθεση που αφορά στον εντοπισμό βαρύ οπλισμού η οποία είχε απασχολήσει το Τμήμα Εκβιαστών τους προηγούμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνεπιβάτης της μηχανής ταυτοποιήθηκε αμέσως μετά το περιστατικό από μία ταυτότητα που βρέθηκε στο τσαντάκι που πέταξαν οι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο της έρευνας τέθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει την καταδίωξη. Σε ένα από αυτά, το οποίο έφερε στο «φως» το protothema.gr, διακρίνονται οι δύο δράστες να κινούνται με τη μηχανή τους με μεγάλη ταχύτητα, διασχίζοντας κάθετα ένα κεντρικό δρόμο του Κερατσινίου, ενώ από πίσω τους ακολουθούν δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.

Στο βίντεο φαίνεται ο αναβάτης να φορά κράνος ενώ το άτομο που κάθεται στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας φορά ένα λευκό μπλουζάκι και έχει στην πλάτη ένα σακίδιο στο οποίο ενδεχομένως να βρίσκονται οι χειροβομβίδες και το περίστροφο.


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Παραδόθηκαν δύο άνδρες για τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο


Χαμάς: Έδειξε απόσπασμα βίντεο με τους 6 νεκρούς ομήρους και απειλεί να δημοσιεύσει το τελευταίο τους μήνυμα

Γερμανία - Politico: Πέντε συμπεράσματα για τις εκλογές και τη μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς του AfD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr