Βόλος: Στο νοσοκομείο δύο από τους τρεις νέους που κατέρρευσαν από ζελεδάκια μανιταριών

«Τα ζελεδάκια αυτά ήταν κόκκινα και είχαν γεύση φράουλα ή κεράσι. Μου τα έδωσαν οι φίλοι μου και μου είπαν ότι είναι νόμιμα. Ήξερα ότι είναι ζελεδάκια κάνναβης. Πήρα μόνο ένα και άρχισα να νιώθω τρέμουλο», λέει μια μαρτυρία

Πολλά ερωτηματικά εγείρει ένα περιστατικό στον Αλμυρό Βόλου, καθώς τρία άτομα, δύο κορίτσια 18 και 19 χρονών και ένας 26χρονος, ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο, κατέρρευσαν στη μέση του δρόμου.

Όπως μετέδωσε το MEGA, και οι τρεις είχαν πάει στο παζάρι του Αλμυρού, αγόρασαν από πάγκο ζελεδάκια μανιταριών. Ωστόσο, μόλις τα έφαγαν, αισθάνθηκαν αδιαθεσία. 

Οι τρεις νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η μια κοπέλα πήρε εξιτήριο χθες, ενώ η άλλη κοπέλα και το αγόρι εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Ο πατέρας του 26χρονου, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως ο γιος του ήταν σε κώμα για ένα 24ωρο.



«Ένα 48ωρο είχαμε. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ χάλια ήταν σαν να είχε πέσει σε κώμα. Από το βράδυ που έγινε μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ. Κάτι για ζελεδάκια. Δεν ξέρω τώρα τι έγινε εκεί πέρα, τι είναι αυτά, δεν τα γνωρίζω. Κυκλοφορούν, έχουν μερικά χρόνια. Τα άλλα τα παιδιά από την παρέα, ήρθαν και οι 3 στο νοσοκομείο αλλά οι 2 ήταν πολύ χάλια. Μάλλον πρέπει να ήπιαν κιόλας, σίγουρα. Μας είπαν να προσέχει, να μην το ξανά κάνει άλλη φορά γιατί κινδύνεψε η ζωή του. Αυτόν τον συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο αυτά τα ζελεδάκια. Δεν είχε κάνει καμία φορά τίποτα, ούτε κάπνιζε να φανταστείτε», φέρεται να είπε ο πατέρας.

Εν τω μεταξύ, εκτός από την μαρτυρία του πατέρα, ένα άλλο άτομο, μιλώντας στο Live News, είπε περιέγραψε τη δική του εμπειρία για τα «ύποπτα» ζελεδάκια. 

«Τα ζελεδάκια αυτά ήταν κόκκινα και είχαν γεύση φράουλα ή κεράσι. Μου τα έδωσαν οι φίλοι μου και μου είπαν ότι είναι νόμιμα. Ήξερα ότι είναι ζελεδάκια κάνναβης. Πήρα μόνο ένα και άρχισα να νιώθω τρέμουλο. Δύο μέρες ήμουν χάλια και είχα πέσει σε λήθαργο. Ο ιδιοκτήτης του πάγκου στο παζάρι είπε στην παρέα μου "πάρτε ό,τι θέλετε". Δεν ξέρω αν πλήρωσαν για τα ζελεδάκια. Υπέθεσα ότι είναι νόμιμα επειδή ήταν προς πώληση, αλλά έπειτα μάθαμε ότι στη συσκευασία τους δεν αναγραφόταν η ποσότητα που περιείχαν».


Ειδήσεις σήμερα:

Σε ποσοστά ευρωεκλογών η ΝΔ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,9% - Ανδρουλάκης, Δούκας προηγούνται στο ΠΑΣΟΚ

Ο Τιτανικός αποσυντίθεται και αλλάζει: Υποχώρησε τμήμα του κιγκλιδώματος που έγινε διάσημο από την κινηματογραφική ταινία

Βίκυ Λέανδρος: Η ιστορία της ρήξης με τον πατέρα της και το παρασκήνιο για το εξώδικο που της έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr