Σαντορίνη: Συνελήφθησαν Βούλγαροι που εξαπάτησαν 63χρονη Αλβανίδα και της απέσπασαν €98.500

Σαντορίνη: Συνελήφθησαν Βούλγαροι που εξαπάτησαν 63χρονη Αλβανίδα και της απέσπασαν €98.500

Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην 63χρονη

santorini23
Η άμεση και οργανωμένη κινητοποίηση των αστυνομικών που απέκλεισαν κάθε τρόπο διαφυγής από την Σαντορίνη, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη τεσσάρων Βουλγάρων οι οποίοι είχαν εξαπατήσει μια 63χρονη Αλβανίδα που κατοικεί μόνιμα στο νησί και της είχαν αποσπάσει το υπέρογκο ποσό των 98.500 ευρώ.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας αξιοποίησαν τα πλάνα που εξασφάλισαν από κάμερες στην περιοχή, ταυτοποίησαν τους αλλοδαπούς απατεώνες μεταξύ των οποίων είναι και δύο γυναίκες και δεν άργησαν να τους εντοπίσουν τον ένα μετά τον άλλο στο κέντρο των Φηρών, όπου τους πέρασαν χειροπέδες. Τα 98.500 ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην 63χρονη, ενώ οι τέσσερις Βούλγαροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Νάξου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και απάτη κατά συναυτουργία.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η 63χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα από μία άγνωστη γυναίκα που της συστήθηκε ως αστυνομικός και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, δήθεν για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες ο γιος της που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ανήλικου παιδιού. Η γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες της και τοποθέτησε τα χρήματα σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε. Όμως, η απάτη αποκαλύφθηκε και ξεκίνησε έρευνα που κατέληξε στην εξάρθρωση του κυκλώματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού την Τρίτη – Μέχρι τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία, πού θα βρέξει

Ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Τιμ Γουόλς – Δεν τραυματίστηκε ο υποψήφιος

Παιχνίδια θανάτου από τη Χαμάς: Οι όμηροι θα επιστρέψουν σε σάβανα αν συνεχιστούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης