Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Όλα είναι σάπια»

«Όλα είναι κατεστραμμένα, δεν υπάρχει άδεια πουθενά, λειτουργούν με κλεμμένα ρεύματα», καταγγέλλει ο Γιώργος Καμπαϊλής

Αγώνα για τη δικαίωση του παιδιού του δίνει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

«Όλα είναι σάπια, κατεστραμμένα, δεν υπάρχει άδεια πουθενά, λειτουργούν με κλεμμένα ρεύματα και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτρέπουν την επιβολή προστίμων και το κλείσιμο ακόμη και εάν δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας», είπε ο Γιώργος Καμπαϊλής στο ΕΡΤΝews.

«Ολοι αυτοί οι τύποι έχουν συστήσει 5-10 εταιρείες και μετακινούν τα ίδια μηχανήματα με χρησικτησίες, τα δανείζει ο ένας στον άλλο χωρίς τεχνικούς ελέχους, χωρί άδειες λειτουργίας», κατήγγειλε ο Γιώργος Καμπαϊλής.



Πόσα παιδιά θα καούν εάν γίνει βραχυκύκλωμα;

«Η παροχή ρεύματος από την κολώνα δεν έχει ασφάλεια. Επί σειρά ετών δεκαετιών λειτουργούν έτσι και ας απαντήσει μηχανικός για το πόσα παιδιά θα καούν εάν γίνει βραχυκύκλωμα», επισημαίνει ο κ. Καμπαϊλής.

«Αιτηθήκαμε στην εσαγγελία να ζητήσει τεχνικό έλεγχο και όχι πραγματογωμοσύνη από τους δύο πιστοποιημέους φορείς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο ένας είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση και εξαιρείται και η δεύτερη εταρεία που έπρεπε να κληθεί, στέλνει αύριο στις 10.30 τρεις τεχνικούς στο σημείο της τραγωδίας για να γίνει τεχνικός έλεγχος», πρόσθεσε.

«Τα λόγια είναι απλά για να ακούγονται Το σημαντικό είναι ότι προσπαθώ μαζί με τη Δικαιοσύνη, σαφέστατα ανεξάρτητα να βγουν πορίσματα – εκτιμήσεις για το τι έχει συμβεί», πρόσθεσε, ενώ ευχαρίστησε την αστυνομία «που έβγαλε όλη τη δουλειά, από το να μαζέψει κομματιασμένο κρανίο του παιδιού μέχρι κάθε απαραίτητη ενέργεια.

Όταν μία οικογένεια χάνει το παιδί δεν έχει να φοβηθεί κάτι άλλο. Βλέπω τις φωτογραφίες πώς μού έκαναν το παιδί μου και όλη αυτή η κατάσταση μού δίνει δύναμη να τον δικαιώσω, είπε επίσης ο τραγικός πατέρας.

Πηγή: ertnews

Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr