«Είσαι ξεφτίλα»: Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής έβρισε γυναίκα κατά τη διάρκεια σύσκεψης για πανηγύρι

H σύσκεψη έγινε με αφορμή την απαγόρευση της λειτουργίας των παραδοσιακών ψησταριών με τα τραπεζοκαθίσματα στο καθιερωμένο πανηγύρι του Αγίου Μάμα Χαλκιδικής

Τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, Μανώλη Καρρά, να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση σε μια γυναίκα, δείχνει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο δήμος της περιοχής χρειάστηκε να εφαρμόσει φέτος τους κανόνες που απαγορεύουν τη λειτουργία των παραδοσιακών ψησταριών με τα τραπεζοκαθίσματα στο καθιερωμένο πανηγύρι του Αγίου Μάμα Χαλκιδικής, καθώς δεν διέθεταν τις απαραίτητες άδειες.

Δείτε το βίντεο:



Οι καταστηματάρχες συναντήθηκαν με τον δήμαρχο για να αξιολογήσουν την κατάσταση, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Ωστόσο, υπήρξαν διαφωνίες και τα αίματα «άναψαν».

Μία γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι μία ιδιοκτήτρια ψησταριάς, πλησίασε τον δήμαρχο, πιθανότατα για να του μιλήσει κατ’ ιδίαν και εκείνος έξαλλος ξεκίνησε να την βρίζει.

«Είσαι ξεφτίλα», ακούγεται να της φωνάζει, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να αντιδρούν, και να του λένε «δεν ντρέπεσαι;».

Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr