Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ιερέα που απείλησε την πρεσβυτέρα του - Τον ενόχλησε... επειδή μαγείρευε βράδυ

Η 48χρονη ανέφερε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον ιερέα

Στη σύλληψη ενός 60χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας του, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ιερέα κατήγγειλε η 48χρονη σύζυγός του η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας μέσα στην οικία τους, μετά από έναν καβγά που ξεκίνησε με αφορμή ότι η γυναίκα μαγείρευε, ενώ η ώρα ήταν περασμένη.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο ιερέας σε έξαλλη κατάσταση «πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, σηκώνοντας τη γροθιά του και απαιτώντας να σταματήσει να μαγειρεύει.

Η 48χρονη ανέφερε, επίσης, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον ιερέα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν διαμάχες τα τελευταία έτη με αφορμή ότι ξεκίνησε να εργάζεται και η ίδια.

Μάλιστα, η γυναίκα έχει απευθυνθεί ξανά στην αστυνομία για τη συμπεριφορά του ιερέα όταν το περσνό καλοκαίρι και μετά από έναν ακόμη καβγά ο ιερέας φαίνεται πως την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει. Η γυναίκα ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ιερέας την εξυβρίζει και της κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Η ίδια κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη πάρα μόνο να απομακρυνθεί από την οικία τους για να σταματήσουν ότι καβγάδες.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.


Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr