Πάτρα: «Με χτύπησε και με έριξε στους κάδους», δηλώνει o διανομέας που δέχτηκε επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου

Ο διανομέας που δέχθηκε την επίθεση χρειάστηκε να κάνει 32 ράμματα στο πόδι του

Ο Σωτήρης Μπαχός είναι ο διανομέας, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει 32 ράμματα στο πόδι του μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από οδηγό αυτοκινήτου με τη δικαιολογία ότι του έκλεισε το δρόμο.

Ο Σωτήρης περιγράφει αποκλειστικά στο photothema.gr όλα όσα έζησε εκείνη τη νύχτα ενώ οι φωτογραφίες από τα τραύματά του σοκάρουν.

«Αυτό που έζησα, εύχομαι ούτε στον εχθρό μου να μη συμβεί. Στις 3 πάρα 10 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης πήγαινα μια παραγγελία σε ένα σπίτι. Ο δρόμος ήταν μονής κατεύθυνσης και κοιτάζω πίσω μου ένα αμάξι να είναι κολλημένο ακριβώς από πίσω μου. Όταν η πόρτα του αμαξιού και ο καθρέφτης έφτασαν δίπλα μου, με χτυπάει και με ρίχνει με δύναμη πάνω σε κάτι κάδους. Τον ακούω να σηκώνει να χειρόφρενο και να κατεβαίνει από το αμάξι. Προσπαθώ να σηκωθώ χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ότι έχω χτυπήσει σοβαρά στο πόδι και ξανά πέφτω πάλι κάτω. Αυτός έρχεται από πάνω μου και μου λέει: « Πήγες να μου κλείσεις το δρόμο ρε μ@@@@;»και μου ρίχνει μια μπουνιά στο μάτι και σηκώνεται και φεύγει» λέει στο photothema.gr ο Σωτήρης Μπαχός.



«Στη συνέχεια πέρασε από το σημείο ένα ζευγαράκι ,σήκωσαν το μηχανάκι μου το οποίο με είχε πλακώσει και κάλεσα το ΕΚΑΒ . Χρειάστηκε να κάνω 32 ράμματα στο πόδι , το μάτι μου ήταν μελανιασμένο και να μείνω εκτός εργασίας για 12 ολόκληρες εβδομάδες . Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο δράστης και είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνει . Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί»καταλήγει ο κ.Μπαχός .



Στο protothema.gr μίλησε και ο Πρόεδρος Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων , Αλέξανδρος Αγγελής:

«Δυστυχώς τέτοια περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο στο επάγγελμά μας.Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον πέταξε πάνω σε κάδους . Στη συνέχεια πήγε πάνω από το κεφάλι του και του είπε : "εσύ θα μου κλείσεις το δρόμο;" και του έριξε και μια μπουνιά ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψε κι έφυγε».



Δείτε βίντεο: Πάτρα: «Με χτύπησε και με έριξε στους κάδους», δηλώνει o διανομέας που δέχτηκε επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου



Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Η Gisele είχε φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία όταν έμαθε για τους βιασμούς από τον άνδρα της

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Ο 19χρονος Κώστας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λευκάδα επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με φίλο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr