Θεσσαλονίκη: Νέα τροπή στην υπόθεση με τον ιερέα που τον κατήγγειλε η πρεσβυτέρα του - Με τον μπαμπά είμαστε, λέει ο γιος

Ο 20χρονος γιος του ζευγαριού περιγράφει τι συνέβη - «Για ενδοοικογενειακή βία τον είχε καταγγείλει και πέρσι, πήγε και είπε ψέματα»

Ιερέας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψή του έγινε μετά την καταγγελία που έκανε η 48χρονη πρεσβυτέρα στην Αστυνομία, ύστερα από καβγά που προηγήθηκε στο σπίτι τους. Αφορμή για τον καβγά, φαίνεται πως στάθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα μαγείρευε αργά χθες το βράδυ προκαλώντας φασαρία.

«Ήμασταν μπροστά. Γύρισε η μητέρα μου κατά τις 22:30- 23:00 το βράδυ, ήθελε να μαγειρέψει. Επειδή έχουμε από κάτω γείτονες, της είπε ο πατέρας μου 2-3 φορές να κάνει ησυχία για να μην ξυπνήσουν τους γείτονες αλλά η μητέρα μου δεν τον άκουγε. Ο πατέρας μου δεν της άπλωσε χέρι, απλώς πήρε τον κιμά και τον πέταξε στα σκουπίδια», δήλωσε ο 20χρονος γιος του ζευγαριού στο Mega.



Η ίδια κατήγγειλε ότι με τον ιερέα έχει συχνά προστριβές τα δύο τελευταία χρόνια, κι αφότου ξεκίνησε να εργάζεται, κατηγορώντας τον 60χρονο ότι της ασκεί ψυχολογική βία και της μιλάει απαξιωτικά εξυβρίζοντάς την.

Ανέφερε δε ότι και το περυσινό καλοκαίρι απευθύνθηκε στην αστυνομία ύστερα από έναν ακόμη καβγά για ασήμαντη αφορμή και τότε ο ιερέας φέρεται να την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει.

Ωστόσο, ο γιος τους δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση: «Δεν τον άκουγε, δεν ακούει κανέναν η μητέρα. Είναι στενοχωρημένος. Μαζί με τον μπαμπά είμαστε. Όταν συζητάμε κάτι και της λέμε, δεν δέχεται το όχι και της κάνουμε τα χατίρια. Για ενδοοικογενειακή βία τον είχε καταγγείλει και πέρσι. Είχε γίνει κάτι και τον είχε καταγγείλει. Πήγε και είπε ψέματα. Γενικά έχουν συμβεί πολλά. Δεν την είχε πιάσει ποτέ από τον λαιμό, δεν την έχει ακουμπήσει ποτέ ο πατέρας μου. Δεν έχει απλώσει ποτέ χέρι πάνω της. Το αντίθετο έχει γίνει».

Πάντως, η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη εις βάρος του 60χρονου συζύγου της. Όπως είπε μόνο να απομακρυνθεί από την οικία τους και να εκδοθεί περιοριστικός όρος μη προσέγγισής της, λόγω των καθημερινών εντάσεων που βιώνουν.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη (10/09).

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Τα αρρωστημένα μηνύματα του συζύγου της Gisele ενώ έψαχνε άλλους άνδρες για να τη βιάσουν

Λήδα Μανθοπούλου: Δεν έχω εμφανή αναπηρία και όταν με βλέπουν έξω αναρωτιούνται τι έχω

Μάικ Λιντς: Γιατί η Hewlett Packard διεκδικεί ως και 4 δισ. δολάρια από την περιουσία του μεγιστάνα που σκοτώθηκε στο Bayesian
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr