Κρήτη: «Μετεφηβική παιδιάστικη ανοησία» για τον συνήγορο των δύο που παραδόθηκαν ο ξυλοδαρμός του Ελληνοκαναδού

Κρήτη: «Μετεφηβική παιδιάστικη ανοησία» για τον συνήγορο των δύο που παραδόθηκαν ο ξυλοδαρμός του Ελληνοκαναδού

Θα απολογηθούν το Σάββατο για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης

ksylodarmos-xr
Προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, ζήτησαν και έλαβαν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν μετά την παράδοση τους στις αστυνομικές αρχές, για τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού στην Κρήτη.

Τα δύο άτομα 31 και 32 ετών, ο ένας από χωριό του Μυλοποτάμου και ο άλλος από περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, μετά από 1,5 περίπου μήνα από το αιματηρό περιστατικό που είχε ως κατάληξη το σοβαρότατο τραυματισμό του 49χρονου, παραδόθηκαν την Δευτέρα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με το συνήγορο υπεράσπισής τους να αναφέρει πως τα πραγματικά περιστατικά φαίνεται να δείχνουν ότι η εμπλοκή των δύο δεν ήταν στο βαθμό που περιγράφεται.

«Τα πραγματικά περιστατικά φαίνονται να μην είναι σε βάρος τους ή τουλάχιστον στο βαθμό στον οποίο αποδίδεται. Θεωρώ λάθος το γεγονός ότι σήμερα έρχονται κάπως καθυστερημένα ενώπιον των Δικαστικών Αρχών. Αυτή η παιδιάστικη μετεφηβική τους ανοησία ελπίζω να μην τους βλάψει στην περαιτέρω μεταχείρισή τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Διονύσης Βέρρας.

Ο ίδιος έκανε λόγο και για εμπλοκή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση τα οποία δεν φαίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί, και τα οποία, όπως υποστήριξε, ίσως να έχουν ακόμη μεγαλύτερη εμπλοκή από τους συλληφθέντες.

Ενώπιον της δικαιοσύνης 1,5 μήνα μετά οι δύο δράστες που παραδόθηκαν χθες


Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο 49χρονος Ελληνοκαναδός ο οποίος έκανε διακοπές στον τόπο καταγωγής του με την οικογένειά του, δέχθηκε την επίθεση η οποία καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Ο ξυλοδαρμός του Μανώλη Κακουλάκη, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr προκαλεί ακόμη φρίκη. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που οι δράστες τον χτύπησαν με καρέκλα στο κεφάλι με αποτέλεσσμα να πέσει στο έδαφος.



Ακολούθησε μια αδιανόητη επίθεση, όπου οι δράστες συνέχισαν να τον κλωτσούν με μανία στο κεφάλι, αδιαφορώντας για τις πιθανές θανατηφόρες συνέπειες.

Αποκαλυπτικό βίντεο του Cretalive: Έτσι ξεκίνησε το επεισόδιο με τον Ελληνοκαναδό μέσα στο μπαρ

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό βάθρο για την Ελλάδα στη σφαιροβολία F32 των Παραολυμπιακών Αγώνων: Χρυσός ο Κωνσταντινίδης, χάλκινος ο Στεφανίδης - Δείτε βίντεο

Αναστάτωση σε παραλία της Κρήτης - Αιγύπτιος πήρε αγκαλιά μέσα στη θάλασσα 12χρονο κοριτσάκι

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στον Νέο Βουτζά - Ήταν πατέρας τριών παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης