Έβρος: Έκρυβε κάνναβη και χάπια σε δύο υπαίθριες «καβάντζες»

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν Έλληνα όταν τον είδαν να παραλαμβάνει το παράνομο εμπόρευμά του 

«Σκιά» είχαν γίνει σε έναν Έλληνα ύποπτο για διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και επενέβησαν, όταν τον είδαν να παραλαμβάνει το παράνομο εμπόρευμά του που είχε κρύψει σε δύο υπαίθριους χώρους σε έναν οικισμό στην περιοχή του Έβρου.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και βρήκαν στην κατοχή του πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 125,74 γραμμαρίων και ένα φιαλίδιο που περιείχε 28 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατέσχεσαν. Ο δράστης συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



Έκρυβαν κάνναβη στο λεβιέ ταχυτήτων

Κάτω από το δερμάτινο κάλυμμα του λεβιέ ταχυτήτων στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έκρυβαν δύο 20χρονοι Έλληνες τα ναρκωτικά που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση στη Ζάκυνθο. Η κρύπτη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους σταμάτησαν για στοχευμένο έλεγχο, το βράδυ της Δευτέρας και βρήκαν τις δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 10,3 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι 20χρονοι κατασχέθηκε μαζί με 170 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή και του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη - Σε θέσεις μάχης Πολάκης και «87»

«Όλοι ήξεραν τι έκαναν» λέει ο Ντομινίκ Πελικό για τους 51 βιαστές της συζύγου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr