Προφυλακίστηκε ο 18χρονος πορτιέρης που σκότωσε 42χρονο πολύτεκνο στον Έβρο

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος πορτιέρης που σκότωσε 42χρονο πολύτεκνο στον Έβρο

Ο νεαρός γνώστης πολεμικών τεχνών που πέταξε τον άτυχο άνδρα έξω από κλαμπ με μια λαβή αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης

xeiropedes_neos_maketa
Στην φυλακή οδηγήθηκε με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 18χρονος πορτιέρης του νυχτερινού κλαμπ στις Φέρες του Έβρου, ο οποίος είχε προκαλέσει τον θάνατο του 42χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών Γιάννη Ηλιάδη, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου.

Πλέον, ο νεαρός γνώστης πολεμικών τεχνών που παρενέβη σε καυγά και πέταξε τον άτυχο πολύτεκνο με μια λαβή έξω από το μαγαζί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να υποκύψει, αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την προσωρινή του κράτηση.

Αρχικά, λόγω μετεφηβικής ηλικίας, είχε κατηγορηθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 1.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης.

Το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία συνέβη, κατά την διάρκεια διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο, όταν ο άτυχος 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Εκείνος ζήτησε εξηγήσεις και ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, με την παρέμβαση του 18χρονου πορτιέρη.

Κλείσιμο
Ο νεαρός κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα τον 42χρονο, ο οποίος έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του έχοντας υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο, υποβλήθηκε σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις αλλά μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.




Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Συμμορία πουλούσε στην Αθήνα ροζ κοκαΐνη - Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης