Athens Flying Week: Στην Τανάγρα τα υπερσύγχρονα F-35

Η διοργάνωση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στην 114 Πτέρυγα Μάχης 

Στην Athens Flying Week – Tanagra International Airshow στην Τανάγρα θα βρίσκονται για δεύτερη συνεχή χρονιά τα υπερσύγχρονα F-35, προκειμένου να τα γνωρίσει το ελληνικό κοινό.

Τα F-35 που θα έρθουν στην Ελλάδα θα βρίσκονται στη στατική έκθεση και θα είναι προσβάσιμα στους θεατές.

Μετά την πρώτη συμμετοχή των αμερικανικών F-35 στην περσινή Athens Flying Week, με τη Σμηναγό Christin «Beo» Wolf να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας, φέρνοντας το μαχητικό στα όρια του, τα αεροσκάφη 5ης γενιάς επιστρέφουν στην Τανάγρα, αυτή τη φορά προερχόμενα από τη γειτονική Ιταλία.



Όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου φιλοξενείται η Athens Flying Week θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το εντυπωσιακό F-35 και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Τα F-35 είναι τα πλέον σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη τεχνολογίας «stealth» που τα καθιστά σχεδόν αόρατα στα εχθρικά ραντάρ. Επιπλέον, διαθέτουν ακόμη αισθητήρες και ραντάρ που συνθέτουν πληροφορίες από το πεδίο της μάχης προσφέροντας στον χειριστή πλήρη επίγνωση της επιχειρησιακής κατάστασης.


Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ελλάδα μπήκε και επίσημα στο κλαμπ των F-35 και μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα διαθέτει τα πρώτα από τα συνολικά 20 μαχητικά 5ης γενιάς που θα έχουν ως ορμητήριο την 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.





Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr