Καιρός - Κολυδάς: Έρχονται βροχές από σήμερα έως και το τέλος της εβδομάδας - Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Καιρός - Κολυδάς: Έρχονται βροχές από σήμερα έως και το τέλος της εβδομάδας - Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Από Δευτέρα το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές - Ανέμους το πολύ 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα, βλέπει ο διευθυντής της ΕΜΥ

kairos_xr
Τα βασικά στοιχεία του καιρού των επόμενων ημερών παρουσίασε σε ανάρτησή του στο Χ ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σύμφωνα με τον οποίο από στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές.

Στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με χάρτες, ο κ. Κολυδάς αναφέρει τις περιοχές στις οποίες αναμένονται καταιγίδες μέχρι την Κυριακή, προσθέτοντας ότι «όλες τις μέρες άνεμοι το πολύ 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα».



Αναλυτικά η ανάρτηση Κολυδά για τον καιρό των επόμενων ημερών

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες (σήμερα κυρίως Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο).

Την Παρασκευή στο βόρειο Ιόνιο και πιθανόν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα πιθανόν ισχυρές ( θα το δούμε καλύτερα αύριο ) Στην υπόλοιπη χώρα το μεσημέρι απόγευμα αστάθεια στα ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια.

Το Σάββατο στο βόρειο Ιόνιο και τα βόρεια ηπειρωτικά τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Την Κυριακή στη κεντρική Μακεδονία Ανατολική Θεσσαλία τοπικές βροχές κατά διαστήματα και το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα και Τρίτη υπάρχει ένα χαμηλό που έρχεται από τα δυτικά και το οποίο μπορούμε να πούμε ότι είναι το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές, κυρίως δυτικά τα κεντρικά τα βόρεια και Ανατολικό Αιγαίο , αλλά έχουμε καιρό ακόμη για ασφαλέστερες προγνώσεις .

Όλες τις μέρες άνεμοι το πολύ 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης