Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!
nova-eonHD_2

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Η Nova σε βάζει στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου και σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις ασυναγώνιστο αθλητικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει πλέον όχι μόνο τα κανάλια Novasports αλλά και τα κανάλια Cosmote Sport, όλα στην πλατφόρμα EON της Nova, σε ασυναγώνιστη τιμή και με αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης. 

Sponsored Content 

Αυτό είναι, όντως, είδηση και αφορά όλους τους φιλάθλους. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία δεν χρειάζεται να έχεις συνδρομή σε δύο πλατφόρμες για να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου πρωταθλήματα και τις μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και όλα τα ομαδικά σπορ. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις ποιος δείχνει τι, να τρέχεις να πιάσεις θέση σε καφετέρια ή να αναρωτιέσαι διαρκώς ποια πλατφόρμα είναι η πιο ενδεδειγμένη για σένα που αγαπάς τόσο τα σκορ.

Διότι η Nova εξασφάλισε τα κανάλια Cosmote Sport στην πλατφόρμα της από τη νέα σεζόν, για 3 χρόνια, ύστερα από αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών. Έτσι, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει  όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport –όλα στην πλατφόρμα EON. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της πειρατείας περιεχομένου, διασφαλίζοντας το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα, αλλά και αναβαθμίζοντας την τηλεοπτική εμπειρία κατακόρυφα.

Η καταπληκτική αυτή εξέλιξη ξεκίνησε από τις 23 Αυγούστου, σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€/ μήνα επιπλέον, κάνοντας το premium αθλητικό περιεχόμενο πιο προσιτό από ποτέ, προσφέροντας:

- Νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+ με ταχύτητες Internet από 50 Mbps έως 1 Gbps, από μόλις 47€/μήνα

- Νέο πρόγραμμα τηλεόρασης EON+ μόνο με 28€/μήνα

- Πλήρη αθλητική και κινηματογραφική εμπειρία στους συνδρομητές σταθερής Fiber  μόνο με 21€/ μήνα επιπλέον.

Πραγματικά απίστευτη προσφορά που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν, αν αναλογιστούμε ότι κάθε συνδρομητής ΕΟΝ Nova μπορεί πλέον να απολαμβάνει από την άνεση του σπιτιού του:

Όλους τους αγώνες και τα κορυφαία ντέρμπι της Stoiximan Super League, πλαισιωμένα από αγαπημένες αθλητικές εκπομπές.

Την Premier League (Αγγλία), τη LaLiga EA Sports (Ισπανία), τη Bundesliga (Γερμανία), τη Seria A (Ιταλία), το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, το UEFA Conference League και άλλα ενδιαφέροντα πρωταθλήματα από την Ευρώπη και τον κόσμο (Liga Portugal, Scottish Premiership, Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyta, Emirates FA Cup, Roshn Saudi League).

Το Κύπελλο Ελλάδας, το Copa Libertadores, το Copa Sudamericana, τα Super Cup Γερμανίας και Βελγίου, το Croky Cup (Κύπελλο Βελγίου), το UEFA Youth League, το UEFA Super Cup.

Επίσης, τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ, EuroLeague με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ΝΒΑ και EuroCup μέχρι το 2028

Tην «επίσημη αγαπημένη», την Εθνική ομάδα μπάσκετ στις διοργανώσεις της FIBA στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας και των υπόλοιπων Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και του Euro 2028.

Ακόμη, το υπερθέαμα του, FIBA Basketball Champions League, ACB Liga Endesa (& ACB Supercopa, ACB Copa del Rey), Lega Basket Serie A (& Lega Basket Supercoppa, Lega Basket Coppa Italia), Turkish Basketball Super League.

Ανεξάντλητες είναι οι επιλογές και από τα άλλα ομαδικά και ατομικά σπορ. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 

Βόλεϊ (CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup), Πάντελ (Premier Padel Tour) και Χάντμπολ (EHF Euro, Bundesliga Χάντμπολ)

Όλα τα Grand Slam του τένις, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Australian Open προκριματικά Davis Cup και Davis Cup Finals, καθώς και τη σειρά της WTA με τουρνουά 1000, 500, 250.

ATP Masters 1000, ATP 500, ATP 250, Nitto ATP Finals, Next Gen ATP Finals και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

MotoGP, WRC, ERC, WRX, DTM, Extreme-E, Moto2, Moto3, FIM Enel MotoE, Red Bull MotoGP Rookies Cup.

NFL (Regular Season, Playoffs και Super Bowl).

Fighting Sports: UFC, Oktagon και κορυφαίους αγώνες πυγμαχίας.

Ακόμη και το τουρνουά γκολφ The Masters, είναι εδώ. Η πληθώρα των επιλογών είναι πραγματικά ανεπανάληπτη. Όλα τα αγαπημένα αθλητικά γεγονότα σε μία πλατφόρμα!

Προσθέστε σε αυτά τις Προηγμένες Λειτουργίες Θέασης στην EON, την κορυφαία πλατφόρμα θέασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη,…

  • - Φιλικό περιβάλλον χρήστη
  • - Εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου
  • - Λειτουργία timeshift για ζωντανούς αγώνες
  • - Υπηρεσία EON Sports Mode με ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες
  • - Δυνατότητα λήψης για offline προβολή
  • - Θέαση οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή

…και έχετε τη συνολική εικόνα.

Μπείτε και εσείς στο παιχνίδι και απολαύστε τα αγαπημένα σας σπορ χωρίς περιορισμό. Γιατί ναι, όντως, όλα παίζουν εδώ!

Από αυτή τη σεζόν, η Nova γίνεται ο απόλυτος αθλητικός προορισμός σου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης