Θεσσαλονίκη: «Έσπασα το τζάμι της πόρτας με το σώμα μου, γέμισα γυαλιά» - Συγκλονίζουν οι επιβάτες του λεωφορείου για το τροχαίο

Θεσσαλονίκη: «Έσπασα το τζάμι της πόρτας με το σώμα μου, γέμισα γυαλιά» - Συγκλονίζουν οι επιβάτες του λεωφορείου για το τροχαίο

Δύο επιβάτιδες μίλησαν στο protothema.gr - «Πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα»

leoforio_2
Συγκλονίζουν επιβάτες του αστικού λεωφορείου της Θεσσαλονίκης που τραυματίστηκαν όταν το βαρύ όχημα παρέσυρε πεζό που πετάχτηκε στον δρόμο κυκλοφορίας και ο οδηγός αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα για να σταματήσει.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, με το λεωφορείο της γραμμής Χ1 που εκτελεί τη διαδρομή ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο Μακεδονία, ενώ συνολικά τέσσερα άτομα χρειάστηκαν να μεταβούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της πόλης.

Μιλώντας στο protothema.gr, επιβάτιδα του λεωφορείου που τραυματίστηκε στο πόδι και τα πλευρά της όταν ο οδηγός «κοκάλωσε» το λεωφορείο, περιγράφει τις σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν με ανθρώπους κυριολεκτικά να σωριάζονται στο πάτωμα του λεωφορείου και να χτυπούν τα κεφάλια του σε παράθυρα και καθίσματα.

leoforio
leoforio1


Κλείσιμο
«Όλα έγιναν πάρα πολύ ξαφνικά. Από τη στιγμή που μπήκα στο λεωφορείο καταλάβαινα ότι πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Λίγα μέτρα μετά από μια στάση ο οδηγός δεν φρέναρε απλά αλλά ''κοκάλωσε'' με αποτέλεσμα όσοι ήμασταν όρθιοι να πέσουμε κάτω. Επικράτησε πανικός με φωνές και ουρλιαχτά. Έβλεπα ανθρώπους να πέφτουν πάνω σε καθίσματα και μια κοπέλα να χτυπάει το κεφάλι της στο παράθυρο και ευτυχώς πρόλαβε να βάλει τα χέρια της μπροστά. Άλλος άνθρωπος χτύπησε τη μύτη του όταν έπεσε με το κεφάλι του σε κάθισμα», αναφέρει.

Όπως εξηγεί, η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν έπεσαν πάνω του περίπου τρεις επιβάτες, ενώ ράγισε και ένα της πλευρό. «Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε από το πουθενά. Ο πεζός πετάχτηκε μπροστά στο λεωφορείο και μόλις έγινε το τροχαίο ο οδηγός έτρεξε αμέσως κάτω και εγώ ήμουν αυτή που κάλεσα ασθενοφόρο», τονίζει η γυναίκα, σημειώνοντας ότι για τις επόμενες δέκα ημέρες οι γιατροί της είπαν ότι θα πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για να αναρρώσει.

Στο protothema.gr μίλησε και μια νεαρή επιβάτιδα του λεωφορείου η οποία στεκόταν κοντά στο τζάμι της πόρτας το οποίο έσπασε με το σώμα της όταν έγινε το τροχαίο.

«Καταλάβαινα από την αρχή ότι πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Φρέναρε πολύ απότομα το λεωφορείο. Έπεσα πάνω στο τζάμι και έσπασε. Έπαθα σοκ, είχα γεμίσει γυαλιά και ζητούσα νερό. Ευτυχώς δεν χτύπησα σοβαρά αν και κατέληξα στο έδαφος αφού έσπασα τα τζάμια με το σώμα μου. Επικρατούσε πανικός, είχα γεμίσει γυαλιά και έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου», περιγράφει.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη είναι η προανάκριση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον χαβά της η Τουρκία: Δεν θα εγκρίνουμε ποτέ την προβολή του Famagusta στο Netflix

Τηλεόραση: Οι 7 top πρωταγωνίστριες στα σίριαλ της φετινής σεζόν - Η «αδίστακτη», η «Κάλλας», η χαρισματική και οι άλλες

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι - ακόμα και Kasselistas - εναντίον Κασσελάκη για το όνομα του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης