Άκης Πετρετζίκης: Την Κυριακή, στο Πρώτο Θέμα, μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε έξυπνα και οικονομικά Συνταγές με χαμηλό budget!

Άκης Πετρετζίκης: Την Κυριακή, στο Πρώτο Θέμα, μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε έξυπνα και οικονομικά Συνταγές με χαμηλό budget!

XRWMA-_8_
Σε αυτό το τεύχος:
-Όλα τα κόλπα για να τρως οικονομικά μαγειρεύοντας στο σπίτι
-Σνακ μέχρι 8€ & γλυκά μέχρι 12€
-Κυρίως πιάτα μέχρι 15€
-Gourmet πιάτα μέχρι 20€
-Συνέντευξη με τον Άκη: Το πολύ φαγητό δεν φέρνει ευτυχία

Αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής, που ο Άκης δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς, έρχεται σπίτι σας, ανανεωμένος, με το Πρώτο Θέμα.
COVER

5ο ανανεωμένο τεύχος!
Συνταγές με χαμηλό budget!
Μαγειρική με χαμηλό budget δεν κάνουμε μόνο για οικονομικούς λόγους!
Δεν έχει σημασία πόσο budget έχεις στη διάθεσή σου, γιατί μαγειρεύοντας στο σπίτι δεν εξοικονομείς μόνο χρήματα. Εξοικονομείς και ενέργεια, παίρνεις ικανοποίηση, φροντίζεις την υγεία σου και μειώνεις τα απορρίμματα. Κι όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, μπορεί να φτάσεις να εξοικονομείς και χρόνο.

Σε αυτό το τεύχος ετοιμάζουμε καταπληκτικές συνταγές, με υπέροχα υλικά και χαμηλό προϋπολογισμό. Βρείτε τις συνταγές που ταιριάζουν στο δικό σας πορτοφόλι, σηκώστε μανίκια και μπείτε στην κουζίνα. Καλέστε τους φίλους σας και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία φαγητού για όλους σας!

Ξεφυλλίστε το απολαυστικό μας τεύχος και βρείτε:

Ανακάλυψη
Στο σπίτι κατσαρόλα > γεμάτη πορτοφόλα
Μαγειρεύεις στο σπίτι σημαίνει κάνεις οικονομία. Ανακαλύψαμε όλους τους εγγυημένους τρόπους που θα σε βοηθήσουν, αν θέλεις να το παλέψεις. Και όχι μόνο θα τρως με δέκα κουτάλια, αλλά και θα διασκεδάζεις με τα ρέστα...
1-copy

Συνέντευξη με τον Άκη
Το πολύ φαγητό δεν φέρνει ευτυχία
Ο Άκης μάς μιλάει για τα μυστικά της μαγειρικής με budget και ανοίγει την πόρτα σε δικά του παλιά και νέα βιώματα. Αποκαλύπτει την επιθυμία του ως μάγειρας η μαγειρική να βρει απήχηση σε όλους… ανεξαρτήτως budget!
2-copy

Σνακ μέχρι 8€
Σούπερ υλικά σε σούπερ συνδυασμούς και κυρίως με εξαιρετικά χαμηλό budget, σε πέντε μοντέρνες συνταγές που ταιριάζουν στις σύγχρονες συνήθειές μας: κρουασάν, κριτσίνια, πίτα, κέικ και τορτίγια. Απολαυστικά, χορταστικά σνακ που εγγυώνται ποιότητα και οικονομία!

Πρασόπιτα, Αλμυρό κέικ με λαχανικά και μπέικον, Τορτίγια με χούμους και ψητά λαχανικά, Κριτσίνια με λιαστή ντομάτα και γραβιέρα, Αλμυρά κρουασάν με ζαμπόν και τυρί
3-copy
4-copy
5-copy

Κυρίως πιάτα μέχρι 15€
Τραπέζι για 4 με χαμηλό budget και κυρίως πιάτα με τέτοια υλικά; Κι όμως ναι! Πέρκα, κοτόπουλο, πίτσα, πένες και πορκέτα, μια επιλογή για κάθε προτίμηση και κάθε πορτοφόλι. Μην διστάσετε να καλέσετε σε τραπέζι, γιατί έχω φροντίσει να σας δώσω αυτές οικονομικές και γευστικές επιλογές για κάθε περίσταση!

Πένες με χοιρινό και μανιτάρια, Αφράτη πίτσα ταψιού, Πέρκα με σαλάτα μαυρομάτικα, Πορκέτα με πατάτες στον φούρνο, Κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο
6-copy
8-copy

Gourmet μέχρι 20€
Μπείτε άφοβα στο πνεύμα του gourmet πριν μπείτε στην κουζίνα και πριν υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας. Με αυτές οι υπέροχες συνταγές που συνδυάζουν ποιότητα, φινέτσα και γεύση σε προσιτή τιμή, θα σας βγάλουν το καπέλο.

Γλώσσα σοτέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα κρασιού, Μπαλοτίνα κοτόπουλου με πουρέ κολοκύθας και σάλτσα κρασιού, Ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο και σάλτσα λεμονιού, Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών και τσιπς πατάτας, Ριζότο μανιταριών με κρέμα παρμεζάνας και crumble φιστικιού
9-copy
10-copy

Γλυκά μέχρι 12€
Τούρτα βανίλιας για 8-10 άτομα, γλυκιά πατσαβουρόπιτα για 10-12 άτομα, trilece για 8-10 άτομα, ανάποδο κέικ ροδάκινο για 8-10 άτομα και τουλουμπάκια για 8-10 άτομα, μόνο με 12 € το καθένα. Είπατε τίποτα; Φτιάξτε αυτά τα οικονομικά και λαχταριστά γλυκά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά!

Τουλουμπάκια, Ανάποδο κέικ ροδάκινο, Τούρτα βανίλιας, Γλυκιά πατσαβουρόπιτα, Trilece
13-copy
16-copy

Και μην ξεχνάτε: Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, από το άλφα έως το ωμέγα, εύκολα και απλά, σαν να είμαστε μαζί με τον Άκη στην κουζίνα.

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης