ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει τη στάση ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύει με €400 τους εργαζόμενους σε Αυγή και Κόκκινο

ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει τη στάση ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύει με €400 τους εργαζόμενους σε Αυγή και Κόκκινο

«Καλούμε τον βασικό μέτοχο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» να συναισθανθεί τη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, να καταβάλει τα οφειλόμενα και να σταματήσει την αναλγησία που επιδεικνύει»

avgi-ergazomenoi-kasselakis-5
Για «αναλγησία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ένωση Συντακτών η οποία αποφάσισε να παράσχει οικονομική στήριξη στο απλήρωτο προσωπικό των δύο Μέσων, με σκοπό να καλυφθούν όσο το δυνατόν άμεσα τα προβλήματα διαβίωσης. Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν νέες συγκεντρώσεις στην Κεντρική ροπή το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων Ιουλίου και Αυγούστου στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr», καθώς και την απαξιωτική στάση που τηρεί ο βασικός μέτοχος, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και στα Μέσα.

esiea-5


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: «Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» ακολουθεί την ίδια τακτική οικονομικής ασφυξίας προς τους εργαζόμενους με στόχο να τους οδηγήσει εκβιαστικά στην έξοδο, που καταγγέλλει -και δικαίως- σε κάθε άλλη περίσταση ανάλογης εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ζητάμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και του επιδόματος θερινής αδείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα και καλόπιστα ο διάλογος για βιώσιμη λύση.

Κλείσιμο
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους συναδέλφους με το ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο γίνεται άμεσα προβλήματα διαβίωσης. Το ποσό αυτό θα διατεθεί από το Απεργιακό Ταμείο της ΕΣΗΕΑ.

Καλούμε τον βασικό μέτοχο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» να συναισθανθεί τη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, να καταβάλει τα οφειλόμενα και να σταματήσει την αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των ανθρώπων οι οποίοι στερούνται πλέον τα βασικά μέσα επιβίωσης».

Υπενθυμίζεται πως προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο», καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μη καταβολή δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι του σταθμού αναφέρουν πως δεν πληρώθηκαν για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ δεν έλαβαν και το καλοκαιρινό επίδομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Ντόμινο από το όριο των 3 θητειών στον ΣΥΡΙΖΑ: Πιάνει τους «Κασσελίστας», παρασύρει τους «87»

Γαλλία: Η κόλαση της Gisele - Πώς περιγράφουν τα παιδιά τον πατέρα τους, τι απαγόρευε στους βιαστές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης