Παύλος Γερακάρης: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος - Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο Βραχάτι

Παύλος Γερακάρης: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος - Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο Βραχάτι

Απόφοιτος της Παντείου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό - Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εργασία του στην ΕΡΤ - Ήταν 75 ετών

gerakaris
Την απώλεια του Παύλου Γερακάρη θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία, σε ηλικία 75 ετών.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) άφησε σήμερα (4/9) την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό, και εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΣΑΤ (@psat_gr)

Κλείσιμο


Απόφοιτος της Παντείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάσθηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

"ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ" -   ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ  ( ΕΡΤ2 1985 )


Το 1983 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Αθλητικοί παλμοί». Ήταν επίσης παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και φυσικά περιέγραψε σπουδαίες στιγμές του ελληνικού και του παγκόσμιου αθλητισμού.

3350647
3239401
987358
2884506
2659750
2674627
6066882


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΡΤ 2 (1983)


Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνική απώλεια του Παύλου Γερακάρη που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία. Ο εκλιπών εργάστηκε επί τρεις και πλέον δεκαετίες στην Τηλεόραση και Ραδιοφωνία της ΕΡΤ, καθώς και στις μεγαλύτερες αθηναϊκές εφημερίδες. Κάλυψε ως σχολιαστής διεθνείς αγώνες όλων των αθλημάτων και επιπέδων σε δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ εργάστηκε και στις Υπηρεσίες Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ηταν πάντα κοντά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλους τους κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, φτάνοντας να είναι και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αλλά και μέλος των πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, δίνοντας πολλές μάχες για τους συναδέλφους του. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, εκφράζοντας όλα τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γερακάρη, στους οικείους του και τα μέλη της οικογένειας των αθλητικών συντακτών».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που η κολώνα σπάει και τραυματίζει 14χρονη - Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: «Έσπασα το τζάμι της πόρτας με το σώμα μου, γέμισα γυαλιά» - Συγκλονίζουν οι επιβάτες του λεωφορείου για το τροχαίο

Κρήτη: Κακούργημα ο ξυλοδαρμός του 36χρονου Γάλλου – Προφυλακίστηκαν δύο αδέρφια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης