Βόλος: Συνταξιούχος που ζει σε κοτέτσι για να μην έχει επαφή με σύζυγο και κόρη, τις απείλησε «θα σας θάψω»

Βόλος: Συνταξιούχος που ζει σε κοτέτσι για να μην έχει επαφή με σύζυγο και κόρη, τις απείλησε «θα σας θάψω»

Ο συνταξιούχος εκστόμισε τις απειλές όταν η κόρη του τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του είπε να είναι προσεκτικός με τις κότες γιατί λερώνουν το σπίτι

kotetsi
Σε παράγκα-κοτέτσι, στο ίδιο οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του για να μην έρχεται σε επαφή με την σύζυγο και την κόρη του ζει ένας συνταξιούχος στον Βόλο ο οποίο χθες, Τετάρτη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο γιατί τις απείλησε επειδή του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα από το κοτέτσι ανοιχτή με αποτέλεσμα οι κότες να λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του κατηγορούμενου τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του είπε να είναι προσεκτικός με τις κότες γιατί λερώνουν το σπίτι. Τότε ο συνταξιούχος που ζει επτά μήνες με τις κότες και χωρίς ρεύμα, προσβλήθηκε και όταν γύρισε πήγε στο σπίτι, ακολούθησε μεγάλος καβγάς.

Κατά τη διάρκια του καβγά φέρεται να απείλησε την κόρη και τη μητέρα της «θα σας κάψω, θα σας θάψω». Κλήθηκε η αστυνομία και σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.

Στο δικαστήριο η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να την χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο γιος του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα.

Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δήλωσε πως είναι θύμα της συζύγου και της κόρης του και αρνήθηκε ότι είναι αλκοολικός, όπως τον κατηγορούν.

Τελικά ο συνταξιούχος καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ενώ η απόφαση προβλέπει ότι πρέπει να μετοικήσει από το οικόπεδο όπου βρίσκεται. Παράλληλα του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Πηγή: gegonota.news

*Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγάλη έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο - Δείτε βίντεο

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης