Από αγγελία βρήκε τη δουλειά του «εισπράκτορα» για λογαριασμό σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους στο Ηράκλειο

Συνελήφθη 62χρονος Σέρβος 

Μέσω... αγγελίας στο διαδίκτυο ισχυρίζεται βρήκε την «δουλειά» του ο 62χρονος Σέρβος ο οποίος είχε τον ρόλο του «εισπράκτορα» για λογαριασμό της σπείρας που εξαπάτησε τρεις ηλικιωμένους στο Ηράκλειο με πρόσχημα τον τραυματισμό συγγενών τους και τους απέσπασε 32.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας για δυο απάτες και μια απόπειρα που είχαν γίνει στις 26 Αυγούστου και την περασμένη Δευτέρα από μέλη της σπείρας, τα οποία επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους ηλικιωμένους και απαίτησαν μεγάλα ποσά, δήθεν για την χειρουργική επέμβαση των συγγενών τους.



Σε έρευνα που έγινε στο κατάλυμα του 62χρονου από την Σερβία βρέθηκαν μετρητά ύψους 12.770 ευρώ και κοσμήματα που αποδόθηκαν στα θύματα. Ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι ήταν η αμοιβή του και ότι δεν γνώριζε αυτούς που του τα έδιναν, υποστηρίζοντας ότι ταξίδευε στον Πειραιά όπου συναντούσε έναν άγνωστο στον οποίο παρέδιδε τη λεία από τις απάτες και στη συνέχεια επέστρεφε στο Ηράκλειο.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις απάτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγάλη έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο - Δείτε βίντεο

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr