Πλήθος ευρήματα σε «ορφανή» χασισοφυτεία στην Τρίπολη

Πλήθος ευρήματα σε «ορφανή» χασισοφυτεία στην Τρίπολη

Τα πειστήρια παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό

trip_xasisofitia
Δεν είχε αποτέλεσμα η ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης, οι οποίοι κρύφτηκαν σε αθέατα σημεία γύρω από μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία με την φυσική κάλυψη που είχαν εντοπίσει σε δυσπρόσιτη αγροτοδασική περιοχή του δήμου Γορτυνίας για να πιάσουν στα πράσα τους καλλιεργητές.

Όμως, οι άγνωστοι δράστες αντιλήφθηκαν ότι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος είχε εντοπιστεί και απέφυγαν να προσεγγίσουν τη φυτεία με τα 115 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος τρόφιμα και αντικείμενα για τη διαμονή τους και τον αρδευτικό και καλλιεργητικό εξοπλισμό που άφησαν πίσω τους. Τα πειστήρια από την “ορφανή” χασισοφυτεία παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό και η προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έκρυβαν κοκαΐνη στο ασανσέρ

Στον θάλαμο του… ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στο κέντρο του Αγρινίου έκρυβε άγνωστος την παράνομη πραμάτεια του, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους και ανακάλυψαν κρυμμένα 18 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού. Τα ευρήματα εξετάζονται για τυχόν ίχνη που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του διακινητή, οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οποίου βρίσκονται σε εξέλιξη.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης