4χρονη το έσκασε από το σπίτι και περιπλανήθηκε στο Ηράκλειο

Η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Ζήλεψε τη… «Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια» ένα κοριτσάκι μόλις 4 χρόνων και ξεκίνησε με θάρρος τη δική του περιπέτεια, κάνοντας… σκασιαρχείο από το σπίτι του στο Ηράκλειο για να ερευνήσει τη γειτονιά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μπελάδες στη μητέρα και τη γιαγιά του!

Η άτακτη μικρούλα ξέφυγε το μεσημέρι της Τρίτης από την προσοχή των δυο γυναικών, βγήκε από το σπίτι στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης και άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους, αγνοώντας τους κινδύνους που παραμόνευαν. Όταν οι δύο γυναίκες αντιλήφθηκαν ότι το κοριτσάκι δεν βρισκόταν στο σπίτι, λαχτάρησαν για τα καλά και άρχισαν να το ψάχνουν, ενώ ειδοποίησαν και την Αστυνομία.

Μετά από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σώα και αβλαβή την 4χρονη… «κοπανατζού» σε ένα κοντινό καφενείο όπου είχε φτάσει κατά την διάρκεια της περιπλάνησής της. Μετά την ανακούφιση, όμως, ήρθαν τα προβλήματα για τη μητέρα και τη γιαγιά της οι οποίες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr