Ρομά χωρίς δίπλωμα έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Ρομά χωρίς δίπλωμα έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

 Ο Ρομά εντοπίστηκε στην περιφερειακή οδό Καλαμάτας– Τρίπολης

astynomia
Μετά από πολύωρη καταδίωξη σε δρόμους και χωράφια της Μεσσηνίας, έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών ένας 33χρονος Ρομά που έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητό του χωρίς να πληρώσει και, στη συνέχεια, επιδόθηκε σε… ράλι με επικίνδυνους ελιγμούς και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα προσπαθώντας να ξεφύγει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο δράστης έβαλε βενζίνη αξίας 14 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο Ρομά εντοπίστηκε στην περιφερειακή οδό Καλαμάτας– Τρίπολης, αλλά όταν είδε τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, μπαίνοντας και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης μπήκε στο δρόμο Ασπροχώματος– Πύλου παραβιάζοντας τα “στοπ” και, αφού εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στη Μικρομάνη, χώθηκε στα χωράφια προσπαθώντας να κρυφτεί χωρίς να τα καταφέρει. Ο 33χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης