anaplirotes.gov.gr: Προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα για τις συμβάσεις των αναπληρωτών - Δεν θα υπάρξει ζήτημα για κανέναν, λένε πηγές του υπουργείου Παιδείας

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι αναπληρωτές θα είναι σε θέση να διασφαλίσουν την ανάληψη υπηρεσίας

Για την σύναψη της ψηφιακής σύμβασης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, θα είναι σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, ανοιχτή η εφαρμογή anaplirotes.gov.gr.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι η εφαρμογή anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης θα παραμείνει ανοιχτή για τη σύναψη και αποδοχή της ψηφιακής σύμβασης από τους προσλαμβανόμενους αναπληρωτές σήμερα 5/9/2024 έως τις 19.00.

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι αναπληρωτές θα είναι σε θέση να διασφαλίσουν την ανάληψη υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά η προθεσμία, που είχε δοθεί από το υπουργείο Παιδείας, έληγε σήμερα το μεσημέρι.
Ωστόσο, πολλοί από τους εκπαιδευτικούς αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα, τα οποία είναι γνωστά στο υπουργείο Παιδείας και οι αρμόδιοι εργάζονται ήδη για να τα επιλύσουν. Πηγές του υπουργείου Παιδείας μιλώντας στο protothema.gr επισήμαναν ότι κανένας από τους αναπληρωτές δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα εξαιτίας του τεχνικού ζητήματος και θα δοθούν σχετικές οδηγίες. 



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ύδρα: Ο διοικητής της Πυροσβεστικής δεν πήγε ποτέ να πάρει καταθέσεις από τους επιβάτες της θαλαμηγού

Παύλος Γερακάρης: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος

Τζόναθαν Χάιντ / Ενα συγκλονιστικό βιβλίο: «Τα smartphones βλάπτουν την ψυχική υγεία των παιδιών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr