Άγρια συμπλοκή νεαρών στη Φιλοθέη - Ένας τραυματίας και δύο συλληφθέντες

Άγρια συμπλοκή νεαρών στη Φιλοθέη - Ένας τραυματίας και δύο συλληφθέντες

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα - 10 άτομα με δύο αυτοκίνητα έστησαν καρτέρι σε ένα τρίτο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα και τους επιτέθηκαν

troxaio___2_
Άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα στην περιοχή της Φιλοθέης όπου δύο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν άγρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν περίπου 10 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, είχαν στήσει καρτέρι επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, σε ένα τρίτο αμάξι, στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, και τους επιτέθηκαν.

Ακολούθησε μια άγρια συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ένας από τους εμπλεκόμενους, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από ένα τοιχίο από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Τον 20χρονο απεγκλώβισε η Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ελαφρά τραυματισμένος.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στη λεωφόρο Κηφισίας ένα ύποπτο ΙΧ αυτοκίνητο με δύο άτομα τα οποία προσήχθησαν ως ύποπτοι για την εμπλοκή τους στο βίαιο περιστατικό.

Ερωτηθείσα για τις αρχικές πληροφορίες ότι πρόκειται για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι δεν «είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής με τις φθορές σε ένα άσχετο με το επεισόδιο αυτοκίνητο

troxaio___3_
troxaio___1_
troxaio___2_


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης