Ιωάννινα: 73χρονη παγίδευσε Βούλγαρο εισπράκτορα σπείρας απατεώνων

Ιωάννινα: 73χρονη παγίδευσε Βούλγαρο εισπράκτορα σπείρας απατεώνων

Η γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της όταν της ζήτησαν 170.000 ευρώ για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο που είχε προκαλέσει ο γιος της

ilikiomeni
Αποτελεσματική παγίδα έστησε στον 39χρονο Βούλγαρο “εισπράκτορα” μιας σπείρας απατεώνων μια ηλικιωμένη κάτοικος Ιωαννίνων, καθώς κράτησε την ψυχραιμία της όταν της ζητούσαν 170.000 ευρώ, δήθεν για να αποφύγει τις συνέπειες ο γιος της που είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο.

Η 73χρονη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που παρίστανε τον αστυνομικό και προσποιήθηκε ότι πίστεψε όσα της έλεγε για το υποτιθέμενο τροχαίο. Μετά από… παζάρια που του έκανε, συμφώνησε να παραδώσει 60.000 ευρώ σε έναν συνεργάτη του που θα συναντούσε σε προκαθορισμένο σημείο. Όμως, ειδοποίησε την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά το σημείο συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 39χρονο αλλοδαπό, την στιγμή που παραλάμβανε τα χρήματα τα οποία επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη.

Στην κατοχή του Βούλγαρου κατασχέθηκαν 1.560 λέβα και το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και απάτη, ενώ ερευνάται η ταυτότητα των συνεργών του και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης