Ανήλικες έκλεψαν προϊόντα από μίνι μάρκετ στην Πάτρα

Εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης

Δήθεν για να ψωνίσουν μπήκαν σε ένα μίνι μάρκετ στην Πάτρα δυο ανήλικες Ελληνίδες ηλικίας 17 και 15 χρόνων που συνοδεύονταν από έναν ενήλικο Έλληνα, αλλά άρπαξαν από τις προθήκες του προϊόντα αξίας 60 ευρώ και έφυγαν χωρίς να περάσουν από το ταμείο για να πληρώσουν.

Ωστόσο, εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Οι τρεις δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ και οι γονείς των δυο κοριτσιών κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ντύθηκαν με κλεμμένα ρούχα

Να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους χωρίς να πληρώσουν θέλησαν δυο Ελληνίδες, οι οποίες μπήκαν σε ένα κατάστημα με είδη ένδυσης στην Αλεξανδρούπολη, το πρωί της Τρίτης, αλλά όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι είχαν κλέψει τα εμπορεύματα που πρόβαραν. Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και οι δράστιδες εντοπίστηκαν πριν απομακρυνθούν. Τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στο κατάστημα και οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr