Βασανίστηκε πριν πυροβοληθεί ο κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο – Στο παρελθόν είχαν ρίξει καυστικό υγρό στον γιο του

Βασανίστηκε πριν πυροβοληθεί ο κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο – Στο παρελθόν είχαν ρίξει καυστικό υγρό στον γιο του

Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Η αστυνομία αναζητά τους δράστες

MANTRI-FONIKO-1024x655
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος 69χρονου κτηνοτρόφου που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του www.goodnet.gr o 69χρονος, σύμφωνα με τις ενδείξεις, φαίνεται ότι βασανίστηκε, πριν δεχτεί πολλαπλούς τραυματισμούς.

Το θύμα δέχτηκε περισσότερους από δύο πυροβολισμούς με πιστόλι ή περίστροφο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Ένα τραύμα ωστόσο που φέρει στη γλώσσα, μπαίνει επίσης στο «μικροσκόπιο» και προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς  αποτελεί  ισχυρή ένδειξη ότι ο 69χρονος πέρα από τους πυροβολισμούς, βασανίστηκε με αγριότητα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3z47mdnmx5l)
Κλείσιμο

Η ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει το www.goodnet.gr, ερευνά με προσοχή όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, που όπως όλα δείχνουν σχετίζεται με παλαιότερη επίθεση με καυστικό υγρό, σε βάρος του γιου του 69χρονου στο Ρέθυμνο. Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην φυλακή.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.
MANTRI-FONIKO2-270x360

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ακολουθώντας την καθημερινή του ρουτίνα, ο 69χρονος κτηνοτρόφος είχε μεταβεί νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιο του προκειμένου να κάνει τις εργασίες του.

Εκεί, άγνωστοι, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχαν στήσει ενέδρα, πυροβολώντας τον με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  βαρύτατα σε πολλά σημεία του σώματός του.

Τον 69χρονο εντόπισαν αιμόφυρτο στην αποθήκη του ποιμνιοστασίου οι γιοί του που αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Ο 69χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι διωκτικές αρχές βρίσκονται επί ποδός αναζητώντας τον άγνωστο δράστη ή τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του κτηνοτρόφου ενώ δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν σπεύσει στην περιοχή και το σημείο, όπου εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος ο 69χρονος.

Πηγή: www.goodnet.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης