Φιλοθέη: Γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο τραυματίας από την άγρια συμπλοκή νεαρών

Ο 18χρονος γιος του ανώτατου αξιωματικού βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής και δέχθηκε επίθεση απρόκλητα, χωρίς να δώσει αφορμή ούτε αυτός, ούτε και κάποιος από την παρέα του

Γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο νεαρός που σήμερα τα ξημερώματα τραυματίστηκε μετά από επίθεση ατόμων στη Φιλοθέη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος γιος του ανώτατου αξιωματικού βρισκόταν στο σημείο που έλαβε χώρα η συμπλοκή και δέχθηκε επίθεση απρόκλητα, χωρίς να δώσει αφορμή ούτε αυτός, ούτε και κάποιος από την παρέα του.



Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα όταν δύο ομάδες ατόμων συγκρούστηκαν μεταξύ τους για λόγους που έχουν να κάνουν με το ποια ομάδα κάνει κουμάντο στην περιοχή.

Ο γιος του αξιωματικού βρισκόταν στην πλατεία μαζί με φίλους του και είδε τα άτομα να πιάνονται στα χέρια. Τότε προσπάθησε να απομακρύνει το αυτοκίνητο της μητέρας του που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο και έγινε αντιληπτός από τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα κάποια εξ αυτών να τον προσεγγίσουν και να τον χτυπήσουν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν στη λεωφόρο Κηφισίας ένα ύποπτο ΙΧ αυτοκίνητο με δύο άτομα τα οποία προσήχθησαν ως ύποπτοι για την εμπλοκή τους στο βίαιο περιστατικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr