Κρήτη: Στη φυλακή ο άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν οι πρώην γυναίκες του και η κόρη του για επίθεση στη νυν σύντροφό του

Κρήτη: Στη φυλακή ο άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν οι πρώην γυναίκες του και η κόρη του για επίθεση στη νυν σύντροφό του

Ο 41χρονος χτύπησε τη Γερμανίδα σύντροφό του και την κλείδωσε στο δωμάτιο -Εκείνη μέσα στην απόγνωση της έβαλε φωτιά για να τον εξαναγκάσει να της ανοίξει

endooikogeneiaki-via__1_
Σε συνολικά πεντέμιση χρόνια φυλάκισης - χωρίς ανστολή -  καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 41χρονος από τη Μεσσαρά Ηρακλείου, εναντίον του οποίου στράφηκαν πρώην σύζυγος, εν διαστάσει σύζυγος, νυν σύντροφος αλλά και η κόρη του, σε μια ιδιαίτερη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη κατοχή μαχαιριού και παράνομη κατοχή πυρομαχικού, αναφέρει ο ιστότοπος cretalive.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος καταγγέλθηκε από την 35χρονη εν διαστάσει δεύτερη σύζυγό του, ότι επιτέθηκε και εξύβρισε την 33χρονη νυν σύντροφό του από τη Γερμανία.

Το περιστατικό συνέβη παρουσία της πρώτης συζύγου του 41χρονου και της 21χρονης κόρης τους, αλλά και της 33χρονης νυν του.  Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα και κατέσχεσε ένα πιστόλι και φυσίγγια κρότου. Πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία κατά των πρώην συντρόφων του, ενώ η 35χρονη είχε προηγουμένως ζητήσει και λάβει «panic button» στο κινητό της.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η καταγγελία

Κλείσιμο
Με την πρώτη του σύζυγο, με την οποία απέκτησαν την 21χρονη κόρη, έχει χωρίσει χρόνια, ωστόσο στις μεταξύ τους σχέσεις υπήρχαν εντάσεις για λόγους διατροφής.

Στην πορεία ο 41χρονος παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγο του, την 35χρονη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα μωράκι.

Και με αυτήν όμως χώρισε και βρίσκονται σε διάσταση, καθώς σύναψε σχέση με την τρίτη σύντροφο του, την 33χρονη Γερμανίδα με την οποία συζούν.

Το τελευταίο επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε όταν, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 33χρονη Γερμανίδα πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει στο σπίτι την 21χρονη κόρη του συντρόφου της για σύσφιξη των σχέσεων τους.

Ωστόσο, ο 41χρονος δεν ήταν σύμφωνος με αυτή της την πράξη και ξέσπασε άσχημα στην 33χρονη. Φέρεται να την χτύπησε και να την κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που παραθέτει το cretalive.gr αναφέρουν ότι η Γερμανίδα μέσα στην απόγνωση της φέρεται να έβαλε φωτιά για να εξαναγκάσει τον 41χρονο να της ανοίξει. Όταν της άνοιξε, αυτή άρχισε να τρέχει και να καλεί σε βοήθεια. Στο μεταξύ η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγος που ζει ακριβώς δίπλα, αντιλαμβανόμενη τον σαματά και τις φωνές, κάλεσε την Αστυνομία.

Στο Τμήμα μεταφέρθηκαν ο 41χρονος, η 33χρονη Γερμανίδα, η 21χρονη κόρη και η εν διαστάσει σύζυγος, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και η πρώτη πρώην σύζυγος.


Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης