Κρήτη: Βιαιοπραγούσε σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους αλλά και στην κόρη του

Κρήτη: Βιαιοπραγούσε σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους αλλά και στην κόρη του

Ο 41χρονος συνελήφθη και στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα αεροβόλο, με αποτέλεσμα εκτός από την ενδοοικογενειακή βία να κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων

via_2191048747
Δεν έχει προηγούμενο η βιαιότητα που δείχνει ένας 41χρονος από τη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους του, αλλά και στην ίδια του την κόρη, με το τελευταίο περιστατικό να τον οδηγεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο “νταής” βγήκε εκτός εαυτού, όταν διαπίστωσε ότι η 33χρονη Γερμανίδα σύντροφός του προσκάλεσε στο σπίτι τους την 21χρονη κόρη που είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την 41χρονη πρώτη σύζυγό του. Έτσι, χτύπησε την 33χρονη και την κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο, όπου η γυναίκα έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά για να τον εξαναγκάσει να της ανοίξει.

Τις κραυγές της άκουσε η 35χρονη δεύτερη σύζυγος του δράστη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα μωράκι αλλά βρίσκονται σε διάσταση και μένει δίπλα στο σπίτι του 41χρονου. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία για να σώσει την 33χρονη Γερμανίδα, αλλά και 21χρονη κόρη του συντρόφου της!

Ο 41χρονος συνελήφθη και στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα αεροβόλο, με αποτέλεσμα εκτός από την ενδοοικογενειακή βία να κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι στο τμήμα πήγαν και οι τρεις γυναίκες της ζωής του, αλλά και η κόρη του, οι οποίες έδωσαν καταθέσεις για την βίαιη συμπεριφορά του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης