Έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη σε δυο σπίτια και ένα υπόγειο στη Λάρισα

Έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη σε δυο σπίτια και ένα υπόγειο στη Λάρισα

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν και 680 ευρώ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

peripoliko
Στο πλαίσιο της αξιοποίησης των στοιχείων που επεξεργάστηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στη Λάρισα, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης ένας Έλληνας που έκρυβε το παράνομο εμπόρευμά του σε κτίρια της ιδιοκτησίας του και συνελήφθη.

Τόσο στην κατοχή του, όσο και σε έρευνες που έγιναν στα δύο σπίτια του και σε έναν υπόγειο χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά μια συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή σκόνης βάρους 25,4 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,8 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν και 680 ευρώ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ώσπου να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί, θα παραμένει στα κρατητήρια.

larisa
Κλείσιμο


Νεαρός διακινούσε κοκαΐνη

Αιφνιδιαστική “επίσκεψη” στο σπίτι ενός 29χρονου στην Κέρκυρα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν και ανακάλυψαν 40 γραμμάρια κοκαΐνης που είχε σκοπό να διακινήσει στο νησί, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 29χρονος συνελήφθη, στην κατοχή του κατασχέθηκαν 930 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Το πάρτι της Μαράια με τις φίλες της πριν τον γάμο με τον Αντετοκούνμπο


Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά


Καταρρέει το σπίτι του Ηλία Βενέζη στο μικρασιατικό Αϊβαλί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης