Αττική Οδός: Ποιοι κόμβοι θα κλείσουν σήμερα το βράδυ

Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Λ. Πλαπούτα προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 07/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 08/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν κατευθυνθούν προς την Λ. Κύμης, στην κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στη συνέχεια στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν να στρίψουν αριστερά και να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος προς τη Λ. Ανθούσας (Κόμβος 14) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 07/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 08/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην αμέσως επόμενη έξοδο της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), στα φανάρια να στρίψουν αριστερά και να κινηθούν επί της Λ. Μαραθώνος μέχρι τα επόμενα φανάρια όπου θα στρίψουν και πάλι αριστερά στη Λ. Ανθούσας για να κατευθυνθούν προς Ανθούσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Το πάρτι της Μαράια με τις φίλες της πριν τον γάμο με τον Αντετοκούνμπο


Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά


Καταρρέει το σπίτι του Ηλία Βενέζη στο μικρασιατικό Αϊβαλί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr