Θανατηφόρο τροχαίο στην Ανάβυσσο: «Ακούσαμε μόνο ένα θόρυβο και μια μηχανή να σέρνεται», λέει αυτόπτης μάρτυρας

 Η μηχανή δεν πρόλαβε να φρενάρει καθώς κινούταν με μεγάλη ταχύτητα

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Αναβύσσου όπου ο αναβάτης και η συνεπιβάτης μιας μηχανής έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση που είχαν με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής όταν δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, στο ρεύμα προς Σούνιο, έχοντας βγάλει φλας για να στρίψουν προς την οδό Ηλέκτρας.

Το τρίτο ΙΧ που ακολουθούσε κινήθηκε προς τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προκειμένου να προσπεράσει τα προπορευόμενα οχήματα και να συνεχίσει ευθεία χωρίς, ωστόσο, η οδηγός του να δει τη μηχανή που ερχόταν.

Το αμάξι εμβόλισε τη μηχανή από την αριστερή της πλευρά με αποτέλεσμα ο 28χρονος αναβάτης και η 30χρονη φίλη του να εκτιναχθούν σε απόσταση 30 μέτρων και να τραυματιστούν θανάσιμα.

Αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου περιγράφει στο protothema.gr τη μοιραία σύγκρουση τονίζοντας πως και οι δύο νεαροί βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Όπως λέει, ο αναβάτης φορούσε κράνος αλλά διαμελίστηκε καθώς καρφώθηκε σε μια κολώνα. «Περίμενε κάποιο αυτοκίνητο, σε λάθος σημείο για να στρίψει. Οι υπόλοιποι πίσω δεν είχαν υπομονή. Έγινε μια στραβοτιμονιά για να τον αποφύγουν. Ερχόταν η μηχανή, ε δεν ήθελε πολύ. Και τα δύο οχήματα είναι πάνω στην Αθηνών-Σουνίου με κατεύθυνση προς Ανάβυσσο όλα. Η μηχανή έρχεται στη λωρίδα της κανονικά αλλά το αυτοκίνητο που περίμενε τον πρώτο μπροστά, ο οποίος είχε κάτσει σε λάθος σημείο για να στρίψει αριστερά, έκανε λίγο δεξιά το αυτοκίνητο για να τον αποφύγει και να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του χωρίς να έχει δει τη μηχανή. Βρήκε στο πλάι του αυτοκινήτου και έφυγε, εκσφενδονίστηκαν. Ένα θόρυβο μόνο ακούσαμε και μια μηχανή να σέρνεται. Τα παιδιά πέθαναν ακαριαία και ειδικά ο οδηγός διαμελίστηκε», εξηγεί ο αυτόπτης μάρτυρας ενώ αναφέρει πως η μηχανή δεν πρόλαβε να φρενάρει καθώς κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr