Χειροπέδες σε δυο διακινητές ηρωίνης στη Μυτιλήνη

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και 100 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες

Στα ίχνη ενός 34χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου αλλοδαπού που επιδίδονταν συστηματική στην διακίνηση “σκληρών” ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Οι ύποπτοι εντοπίστηκαν όταν συναντήθηκαν σε έναν δρόμο έξω από την πόλη για να κάνουν αλισβερίσι, υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι κατείχαν μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,8 γραμμαρίων. Μετά την σύλληψή τους, ακολούθησε έρευνα σε ένα ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 34χρονος στην ίδια περιοχή, στο οποίο βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 395 γραμμαρίων που είχαν σκοπό να πουλήσουν σε χρήστες του νησιού, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και 100 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Το πάρτι της Μαράια με τις φίλες της πριν τον γάμο με τον Αντετοκούνμπο


Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά


Καταρρέει το σπίτι του Ηλία Βενέζη στο μικρασιατικό Αϊβαλί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr