Εξαπάτησαν την 82χρονη μητέρα της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου - Δεν έφτασαν τα χρήματα και ζήτησαν κοσμήματα

Οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν την απάτη στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εξετάζουν βίντεο από κάμερες της περιοχής στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν την  «εισπράκτορα» και να την συλλάβουν

Στα δίχτυα απατεώνων πιάστηκε -και μάλιστα… δυο φορές!- η μητέρα της προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου, η οποία δέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός, που τάχα είχε συλλάβει την κόρη της επειδή είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο απατεώνας διαβεβαίωσε την ταραγμένη 82χρονη γυναίκα ότι θα φρόντιζε να μην κατηγορηθεί το παιδί της, αρκεί να τον λάδωνε με αρκετές χιλιάδες ευρώ και εκείνη πείστηκε να πληρώσει. Λίγα λεπτά αργότερα, χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην πόλη της Ρόδου μια νεαρή γυναίκα στην οποία παρέδωσε τα χρήματα, αλλά η θρασύτατη «εισπράκτορας» της είπε ότι δεν ήταν… αρκετά και της ζήτησε να «συμπληρώσει» το ποσό με τα κοσμήματά της!

Όπως είπε στην τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική» η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Πολύμνια Γαλανού, η ηλικιωμένη μητέρα της έδωσε και τα χρυσαφικά της στην δράστιδα που έσπευσε να εξαφανιστεί. Οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν την απάτη στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εξετάζουν βίντεο από κάμερες της περιοχής στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν την  «εισπράκτορα» και να την συλλάβουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Το πάρτι της Μαράια με τις φίλες της πριν τον γάμο με τον Αντετοκούνμπο


Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά


Καταρρέει το σπίτι του Ηλία Βενέζη στο μικρασιατικό Αϊβαλί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr