Μεσολόγγι: Τον άφησαν ελεύθερο και «τα έσπασε» σε αστυνομικό τμήμα

Ο «ζόρικος» κρατούμενος συνελήφθη ξανά και οδηγήθηκε και πάλι στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ώσπου να αφεθεί ελεύθερος - Συνελήφθη 18χρονος που πετούσε νεράτζια σε παράθυρο σπιτιού

Λίγα λεπτά αφ’ ότου αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επέστρεψε ξανά με χειροπέδες στο δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου ο δράστης κλοπών, αυτή τη φορά κατηγορούμενος για φθορά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας.

Μόλις έφυγε από τα δικαστήρια όπου του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα. Όμως, την στιγμή που έφευγε, χτύπησε με γροθιά το τζάμι σε ένα γραφείο και το έσπασε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι!

Ο… «ζόρικος» κρατούμενος συνελήφθη ξανά και, αφού μεταφέρθηκε με την συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οδηγήθηκε και πάλι στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε νέα δίωξη και τον άφησε ελεύθερο.

Πετούσε νεράντζια στα παράθυρα

Τρόμο σε μια γυναίκα προκαλούσε ένας 18χρονος, ο οποίος «βομβάρδιζε» με... πέτρες και νεράντζια στο παράθυρο του σπιτιού της στο Μεσολόγγι την ώρα που κοιμόταν, αναγκάζοντάς τη να πετάγεται από το κρεβάτι της!

Η γυναίκα αναγνώρισε το νεαρό και υπέβαλε μήνυση εναντίον του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Πολάκης - Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87»

Γαλλία - Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό: Πώς να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Η βύθιση «του SS Πηλεύς» από τους Γερμανούς και η εκτέλεση των ναυαγών με βολές πολυβόλων και χειροβομβίδες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr