Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

Δρακόντεια μέτρα από την ΕΛΑΣ - Δείτε βίντεο

thessaloniki-poreia__9_
Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ και της παρουσίασης του πρωθυπουργου, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Αγίου Δημητρίου δόθηκε στην κυκλοφορία ενώ μέρος της οδού Εγνατίας παραμένει αποκλεισμένο από την ΕΛΑΣ μέχρι να ολοκληρωθεί η ομιλία του πρωθυπουργού

Νωρίτερα, στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μέλη συνδικάτων και εργατικών σωματείων, μετά από κάλεσμα της ΓΣΕΕ και του εργατικού κέντρου.

Πορεία στη Θεσσαλονίκη
Κλείσιμο


Στην πλατεία της ΧΑΝΘ συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΆΜΕ και εργατικών σωματείων, ενώ στην πλατεία της Καμάρας βρέθηκαν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κομμάτων, σωματείων, φοιτητικοί σύλλογοι και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια με χιλιάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ και από διάφορες υπηρεσίες να βρίσκονται επί ποδός για τις πορείες, ενώ drone της αστυνομίας έδιναν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.

Σημειώνεται ότι το κέντρο της πόλης είναι απροσπέλαστο, ενώ σχεδόν σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχουν αστυνομικοί της Τροχαίας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Πολάκης - Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87»

Γαλλία - Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό: Πώς να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Η βύθιση «του SS Πηλεύς» από τους Γερμανούς και η εκτέλεση των ναυαγών με βολές πολυβόλων και χειροβομβίδες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης