Κοζάνη: Θρίλερ με αγνοούμενο - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε 

Κοζάνη: Θρίλερ με αγνοούμενο - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε 

Πρόκειται για έναν 78χρονο συνταξιούχο - Αγωνιά η οικογένειά του

konstantinoupoli
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμπτης (5/9), κοντά στην κεντρική πλατεία Ταξίμ, ενώ βρισκόταν σε εκδρομή με σύλλογο συνταξιούχων από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ήδη έχει ενημερωθεί το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, την ώρα που, στα Σέρβια, η οικογένεια του 78χρονου αγωνιά για την τύχη του.

Όπως αναφέρει με ανάρτηση στο Facebook η κόρη του, Ντίνα: «Ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κοντά στην πλατεία Ταξίμ την Πέμπτη το απόγευμα. Ονομάζεται Δημήτρης (Μήτσος) Παπαδημητρίου, είναι 78 χρονών και έχει ύψος 1,66. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945413113, 6980375424, 6932368071 ή στην αστυνομία! Σας παρακαλούμε κοινοποίηστε το για να το δει περισσότερος κόσμος. Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές».

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Κασσελάκη σε Πολάκη για ομοφοβία - «Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ» απάντησε ο βουλευτής Χανίων

Ρέθυμνο: Ένας ο δράστης της ενέδρας στον 69χρονο κτηνοτρόφο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Γαλλία - Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό: Πώς να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης