ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι, λόγω της υπερειδικής διαδρομής

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι, λόγω της υπερειδικής διαδρομής

Δείτε σε ποιους δρόμους υπάρχει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση

arthrou-dromos
Στη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του βρίσκεται το εφετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και τα πληρώματα που συνεχίζουν θα οδηγήσουν σε πέντε ειδικές διαδρομές οι οποίες βρίσκονται στους νομούς Βοιωτίας και Κορινθίας. Παράλληλα, η κίνηση στους δρόμους που οδηγούν προς τις τοποθεσίες του ράλλυ παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη.

Ήδη έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό στο το τμήμα από τους φίλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θέλουν να δουν από κοντά το θεαματικό γεγονός. 


Αναλυτικότερα, στο ρεύμα προς Λαμία, οι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι, ενώ παράλληλα μεγάλη είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρουσιάζεται στον Άγιο Στέφανο, στο ρεύμα προς Αθήνα, με την κίνηση να ξεκινά από την Οινόη. Όπως φαίνεται και στον χάρτη, οι δρόμοι σε ολόκληρη τη Μαλακάσα φαίνονται «κόκκινοι».

malakassa-kinisi




Κλείσιμο
Η κατάσταση στους δρόμους οφείλεται στην τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας, την υπερειδική (Super Stage), η οποία θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του «ΣΕΑ Σείριος» στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, το πρώτο πλήρωμα θα πάρει εκκίνηση στις 21:05. 


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Στις 8 το βράδυ η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής στον Κασσελάκη

«Καμπανάκι» από την MI6 και τη CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη - Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Κασσελάκη σε Πολάκη για ομοφοβία - «Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ» απάντησε ο βουλευτής Χανίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης