Πυροβόλησε για εκφοβισμό επειδή του έκαναν παρατήρηση

Πυροβόλησε για εκφοβισμό επειδή του έκαναν παρατήρηση

Οι αστυνομικοί με οργανωμένη έφοδο κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένοπλο, να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες

peripoliko_mera_art
Λαχτάρησαν για τα καλά δύο παρέες λουόμενων που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία Κουνουπέλι της Βουπρασίας, όταν έκαναν παρατήρηση στον οδηγό ενός τζιπ που κινείτο με ταχύτητα δίπλα τους, αλλά εκείνος άρχισε να τους βρίζει και να πυροβολεί με πιστόλι για εκφοβισμό, αρχικά στον αέρα και έπειτα προς την πλευρά του δάσους.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια ο «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή, ενώ οι λουόμενοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι συνέλεξαν τους κάλυκες αλλά και ένα κινητό που είχε πέσει από τον δράστη χωρίς να το αντιληφθεί. Όμως, κατά την διάρκεια της έρευνάς τους, άκουσαν και άλλους πυροβολισμούς που προέρχονταν μέσα από το δάσος και, με οργανωμένη έφοδο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένοπλο, να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που παρέδωσαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, 41 φυσίγγια και άλλους τέσσερις κάλυκες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απειλή, διατάραξη κοινής ειρήνης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Φώτης Μεταξόπουλος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της 70 ετών


Συνταξιούχοι, ευάλωτοι και οικογένειες οι κερδισμένοι από τα μέτρα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Δείτε τι θα πάρουν τους επόμενους μήνες


Βίντεο: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αγκάλιασε την Σταματοπούλου «εκ μέρους όλων των Ελλήνων» για το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης