Πρέβεζα: Άδειασαν το πορτοφόλι και τον λογαριασμό υπερήλικα

Πρέβεζα: Άδειασαν το πορτοφόλι και τον λογαριασμό υπερήλικα

Δυο επιτήδειες τον έπεισαν να τις βάλει στο σπίτι του και τον απασχόλησαν, καταφέρνοντας να «βουτήξουν» 700 ευρώ και την τραπεζική του κάρτα

sidakseis_karta
Ούτε δεκάρα δεν είχαν αφήσει στον τραπεζικό λογαριασμό αλλά και στο πορτοφόλι ενός υπερήλικα δυο επιτήδειες οι οποίες τον είχαν πείσει να τις βάλει στο σπίτι του στην Πρέβεζα και τον απασχόλησαν, καταφέρνοντας να «βουτήξουν» 700 ευρώ και την τραπεζική του κάρτα.

Η κλοπή είχε γίνει στις 28 Αυγούστου και στη συνέχεια οι δυο γυναίκες μαζί με έναν συνεργό τους είχαν κάνει αγορές προϊόντων αξίας 870 ευρώ από διάφορα καταστήματα, ενώ είχαν «σηκώσει» και 890 ευρώ από τον λογαριασμό του ηλικιωμένου με συνεχείς αναλήψεις.

Οι τρεις δράστες ταυτοποιήθηκαν ύστερα από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Έκανε τέσσερις διαρρήξεις
Τρεις διαρρήξεις σε σπίτια και άλλη μία σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μονεμβασιάς, οι οποίες είχαν γίνει μέσα σε ένα 24ωρο στις 10 και 11 Μαΐου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μολάων. Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 27χρονου Έλληνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Κλείσιμο
Με αυτοκίνητο πήγαν άγνωστοι στον χώρο στάθμευσης μιας εταιρείας στο Αίγιο και άρπαξαν τρεις πόρτες αλουμινίου αξίας 2.000 ευρώ, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα που έχει ταυτοποιηθεί και σε βάρος των συνεργών του τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοί συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων

Άγριο επεισόδιο σε καφενείο στο Ηράκλειο - Σοβαρά τραυματίας από μαχαιριές ένας άντρας


Το «πακέτο ΔΕΘ» για τα ακίνητα: Παγώνουν τα νέα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, 2 δισ. για το νέο πρόγραμμα Σπίτι Μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης