Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Η κακοκαιρία «Atena» φέρνει βροχές, κεραυνούς και χαλάζι από τα δυτικά

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Η κακοκαιρία «Atena» φέρνει βροχές, κεραυνούς και χαλάζι από τα δυτικά

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Δευτέρας στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο

ektakto_deltio_xr
Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Atena» που προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

2. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-9-2024) μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.

Κλείσιμο
3. Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (10-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες.

4. Από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες τις Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοί συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων

Άγριο επεισόδιο σε καφενείο στο Ηράκλειο - Σοβαρά τραυματίας από μαχαιριές ένας άντρας


Το «πακέτο ΔΕΘ» για τα ακίνητα: Παγώνουν τα νέα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, 2 δισ. για το νέο πρόγραμμα Σπίτι Μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης