Νέες προσλήψεις δασοκομάντος στην Πυροσβεστική φέτος

Νέες προσλήψεις δασοκομάντος στην Πυροσβεστική φέτος

Έμφαση και στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης των πυροσβεστών

kikilias-deth
Για τις προσλήψεις δασοκομάντος που θα γίνουν και φέτος σε όλη τη χώρα, για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των πυροσβεστών, αλλά και για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας με τα εξοπλιστικά έργα του ΑΙΓΙΣ που θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται από το 2025 μίλησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας στα εγκαίνια του περιπτέρου του Πυροσβεστικού Σώματος στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X.

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:

«Στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκα με ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας που έδωσαν φέτος σκληρές μάχες και υπερέβαλαν εαυτούς στην πιο δύσκολη αντιπυρική περίοδο των τελευταίων 20 ετών. Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Πυροσβεστικού Σώματος μιλήσαμε για τις προσλήψεις δασοκομάντος που θα γίνουν και φέτος σε όλη τη χώρα, για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των πυροσβεστών μας, αλλά και για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας με τα εξοπλιστικά έργα του ΑΙΓΙΣ που θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται από το 2025. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τη διαρκή προσπάθεια για την προάσπιση της χώρας μας έναντι της κλιματικής κρίσης».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοί συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων

Άγριο επεισόδιο σε καφενείο στο Ηράκλειο - Σοβαρά τραυματίας από μαχαιριές ένας άντρας


Το «πακέτο ΔΕΘ» για τα ακίνητα: Παγώνουν τα νέα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, 2 δισ. για το νέο πρόγραμμα Σπίτι Μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης