Κύκλωμα εκβιαστών στη Μύκονο: «Άκου προσεκτικά, έχεις και τρία παιδιά» - Απείλησαν γυναίκα να ανακαλέσει την κατάθεσή της

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, μια γυναίκα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κρεπερί-καφετέριας στην Μύκονο, είχε πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος και ανακάλεσε την κατάθεσή της από φόβο μην κινδυνεύσουν τα παιδιά της

Στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου κατόπιν κλονισμού της υγείας της μεταφέρθηκε ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών που δρούσε σε Μύκονο και Αττική και εξαρθρώθηκε πριν από μερικές ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η γυναίκα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κρεπερί-καφετέριας στην Άνω Μερά Μυκόνου και είχε πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος, κάλεσε το απόγευμα του Σαββάτου (7/9) την Ασφάλεια Μυκόνου και ανέφερε ότι βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από μία γνωστή της η οποία της ζήτησε να ανακαλέσει την κατάθεσή της επειδή οι κατηγορούμενοι είναι «μπράβοι» και κινδυνεύουν τα παιδιά της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η γυναίκα που την κάλεσε της είπε τα εξής: «παίρνεις τον δικηγόρο σου στο μπαμ και πας να αποσύρεις την μήνυση για τους μπράβους και σε λίγο θα έχεις τα λεφτά σου στο μαγαζί. Καταλαβαίνεις ρε ποιο είναι το σωστό; Να αποσύρεις τώρα και σε δέκα λεπτά θα έχεις τα λεφτά σπίτι σου. Για να σου τα λέω άκουσε με καλά και προσεκτικά γιατί έχεις και τρία παιδιά...».

Κατόπιν τούτων, οι αστυνομικοί κάλεσαν για εξηγήσεις την γυναίκα που τηλεφώνησε στο θύμα του κυκλώματος η οποία υποστήριξε ότι αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από έναν άνδρα (μέσω κοινού τους γνωστού) ο οποίος της ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να συμβιβαστούν οι δύο πλευρές, αποσύροντας τη μήνυση και θα λάμβανε αμέσως το ποσό που είχε δώσει για την «προστασία».

Στη συνέχεια ανέφερε πως η πρόθεσή της ήταν να βοηθήσει έναν κατηγορούμενο (δεν τον κατονόμασε) να μην προφυλακιστεί, υποστηρίζοντας ότι προέβη στην ενέργεια αυτή χωρίς να έχει πρόθεση να φοβίσει το θύμα των εκβιαστών.


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Με 163 «ναι» πέρασε η πρόταση μομφής - Κασσελάκης: Λυτρώθηκα, όλοι είδαν τι ζω ένα χρόνο

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

Αλέν Ντελόν: Ένα μοναχικό θηρίο - Η σκοτεινή πλευρά του Γάλλου σταρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr