Λιβαδειά: «Η μισή μου πλευρά ήταν έξω», διηγείται η 38χρονη, η οποία πιάστηκε στην πόρτα του τρένου

Λιβαδειά: «Η μισή μου πλευρά ήταν έξω», διηγείται η 38χρονη, η οποία πιάστηκε στην πόρτα του τρένου

Η ίδια μιλά στο protothema.gr και για την απαξιωτική συμπεριφορά του μηχανοδηγού όταν κάποιος από τους επιβάτες του ζήτησε να διακόψει το δρομολόγιο για να καλέσει την Αστυνομία

arthrou-leivadia
Τις δραματικές στιγμές που έζησε το βράδυ του Σαββάτου ενώ το τρένο την έσερνε για 50 μέτρα κατά μήκος της πλατφόρμας περιγράφει η 38χρονη, η οποία εγκλωβίστηκε από τις πόρτες της αμαξοστοιχίας 520 την ώρα που προσπαθούσε να αποβιβαστεί στο σταθμό της Λιβαδειάς.

Η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, από τα οποία μόνο το ένα κατέβηκε από το τρένο, μιλά στο protothema.gr και κάνει λόγο για μια εγκληματική συμπεριφορά που θα μπορούσε να της έχει κοστίσει τη ζωή.

Όπως λέει, το τρένο ξεκίνησε την πορεία του χωρίς να κλείσει η πόρτα και χωρίς κανένας υπάλληλος να αντιληφθεί πως η γυναίκα «κρέμεται» στον αέρα. «Κατέβαινε και άλλος κόσμος, εγώ ήμουν σχεδόν τελευταία. Ετοιμάζομαι να κατέβω, δεν ήταν κάποιος εκεί να πατήσει το πράσινο κουμπί και το πάτησα εγώ. Κατεβάζω πρώτα την μικρή μου, 8 χρόνων και μόλις πάω να κατέβω και εγώ ξεκίνησε το τρένο χωρίς να κλείσει η πόρτα. Πρώτα ξεκίνησε το τρένο και μετά έκλεισε η πόρτα. Η μισή μου πλευρά ήταν έξω και η άλλη μισή ήμουν μέσα», ανέφερε η γυναίκα.

«Το τρένο συνέχιζε και έφευγε για κανένα δεκάλεπτο. Φώναζα εγώ "βοήθεια", φώναζε ο κόσμος έξω αλλά δεν άκουγαν. Είχε πάρει ταχύτητα το τρένο και πήγαινε, εγώ ήμουν στον αέρα. Η πόρτα άνοιγε και έκλεινε, μόνο το πόδι μου ήταν μέσα", εξηγεί η 38χρονη επιβάτης η οποία εκείνη την ώρα έβλεπε το 8χρονο κορίτσι της να τρέχει πίσω από το τρένο και να φωνάζει. Η μικρή μου ήταν έξω, είχε μείνει έξω και φώναζε 'μαμά'. Δεν μπορούσε να με πιάσει και έτρεχε πίσω από το τρένο», λέει η 38χρονη.

Κλείσιμο
«Φώναζε ο κόσμος, άκουσαν τις φωνές και σταμάτησε το τρένο. Αλλιώς θα με είχε πάρει μαζί του και θα είχα πέσει. Είχε ταχύτητα και ήμασταν 10 λεπτά έτσι», συνεχίζει.

Παράλληλα, η ίδια μιλά και για την απαξιωτική συμπεριφορά του μηχανοδηγού όταν κάποιος από τους επιβάτες του ζήτησε να διακόψει το δρομολόγιο για να καλέσει την Αστυνομία.

«Δεν πήγα εγώ καν να βρω τον οδηγό. Εγώ πήγα στο παιδί μου να δω αν είναι καλά. Πήγε κάποιος άλλος επιβάτης που είχε πάρει και την Αστυνομία. "Περίμενε, έχω καλέσει Αστυνομία", του είπε και τον έβρισε ο οδηγός, "βιάζομαι, έχω δρομολόγιο", του έλεγε», αναφέρει η 38χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Με 163 «ναι» πέρασε η πρόταση μομφής - Κασσελάκης: Λυτρώθηκα, όλοι είδαν τι ζω ένα χρόνο

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

Αλέν Ντελόν: Ένα μοναχικό θηρίο - Η σκοτεινή πλευρά του Γάλλου σταρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης