Τραγωδία στην Κρήτη: Η στιγμή του τροχαίου με θύμα τον 39χρονο Γιάννη - Δείτε βίντεο

Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Θρηνεί το Ρέθυμνο για τον θάνατο του 39χρονου Γιάννη με καταγωγή από το Γεράνι, που «έσβησε» το πρωί της Κυριακής, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλιακή.

Βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης δημοσίευσε το KΡHTH TV. Ο ίδιος ενώ κινούνταν στη Σοφοκλή Βενιζέλου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η κηδεία του Γιάννη θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γεράνι Ρεθύμνου, όπου θα γίνει και η ταφή του.

Δείτε το βίντεο:


Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός 39χρονου ημεδαπού οδηγού δίκυκλου (Δ/Κ) οχήματος στη χερσαία ζώνη του λιμένα Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, ο 39χρονος οδηγός κινούμενος επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου απώλεσε τον έλεγχο του Δ/Κ και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα την πτώση του και τον τραυματισμό του.


Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου διενεργεί προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και των συνθηκών του δυστυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της μομφής - Τουλάχιστον 15 υποστηρικτές του Κασσελάκη πείστηκαν από τον Πολάκη να τον καταψηφίσουν

Κακοκαιρία: Έντονες βροχές και χαλαζοπτώσεις από Δευτέρα με την κακοκαιρία «Αtena» - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Καραλής: Νέα πτήση στα 5.88μ. και πρωτιά στο Ζάγκρεμπ, δοκίμασε στα 6.01μ - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr